De wereld van Vrije Tijd

Doe mee met één van onze activiteiten, ga mee op reis of word lid van een club in jouw buurt. Vrije tijd op jouw maat.​

 

Altijd Goesting

Altijdgoesting.be is de grootste community en makkelijkste weg naar activiteiten in jouw buurt of net iets verder weg. Nieuwe contacten leggen en plezier maken was nog nooit zo eenvoudig. Ontspanning, beweging, creatief, culinair en zo veel meer. Activiteiten voor en door mensen met dezelfde interesses.
Naar altijdgoesting.be

Weet steeds meer

Op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen of informatie over wat jou écht aanbelangt? Wij zorgen ervoor! Interactieve workshops of leerrijke infosessies op jouw maat.
 
Ontdek onze infosessies

Trek erop uit

Snak je naar vakantie?  Voor een dag,  twee weken of iets ertussenin? Actief, ontspannend, helend voor je gezondheid of genieten samen met de kids. In binnen- of buitenland. Jij selecteert de vakantie van jou keuze, wij doen de rest.

 

Kijk op www.trekeropuit.be

Vrije tijd

Bekijk het volledig aanbod in onze vrijetijdsgids.

Laat jouw stem horen

Een vinger aan de pols. Onderzoeken, petities én ludieke sensibiliserende acties. Met jou en voor jou. Alles om te verdedigen wat jij belangrijk vindt. Samen laten we onze stem horen op gemeentelijk, provinciaal, Vlaams en federaal niveau. Geen brug is te ver. Doe je mee?
 
Af en toe of levenslang, aan jou de keuze. Als deelnemer of vrijwilliger. Op maat, met oog voor elk detail.
 
Ontdek Laatjestemhoren.be
Bespaar tot 1000 euro per jaar! Leden van De VoorZorg genieten van nog meer voordelen! De VoorZorg betaalt haar leden gemiddeld 30% van de deelnameprijs terug. Zo bespaar je tot 1000 euro per jaar op jouw vrije tijd!

Deelnemen of vrijwilliger worden? 

03 285 46 67  

Snel en eenvoudig

Weet je niet goed waar te beginnen? Geen probleem, wij helpen je op weg! Of je nu een beroep op ons doet voor een buitenlandse vakantie, een monitorenopleiding, een begeleidingstraject vrije tijd voor personen met een beperking of simpelweg om andere personen te ontmoeten: elke vraag verdient een maximale toewijding. Een team van 40 gekwalificeerde en gespecialiseerde medewerkers, 1 800 vrijwilligers en zo’n 250 monitoren zorgen dagelijks voor die totaaloplossing.
 
 
 

Ontdek onze verenigingen

Tal van verenigingen voor jongeren, senioren, vrouwen en personen met beperking!

Contacteer ons

Algemene vragen en vragen over jouw ziekteverzekering