Well2DAY

Well2DAY

​In de Well2DAY-centra krijgt iedereen de kans om zijn leven zelf in handen te nemen en met een gepersonaliseerd programma te bepalen hoe gezondheidswinst te boeken. Zowel jong als oud kan er op een ongedwongen manier ontdekken hoe men zijn leven positief kan beïnvloeden met voeding, beweging en/of mentale en sociale ondersteuning.
 
De centra staan open voor iedereen - dus niet enkel voor leden van De VoorZorg - en hanteert betaalbare prijzen voor zijn diensten. De drie sleutelwoorden in een Well2DAY-centrum zijn dan ook niet voor niets gemak, eenvoud en plezier. Door voortdurend in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen, wil De VoorZorg een duurzame relatie opbouwen met haar leden om zo samen te werken aan een gezond leven, een leven lang.
 

Testimonials

 • Eddy vermagerde 20 kg met de hulp van de Well2DAY-diëtiste.
  In juli 2010 werd bij Eddy diabetes type II vastgesteld. Hij werd doorverwezen naar een Well2DAY-diëtiste in zijn streek, die hem op zijn eigen tempo begeleidde. ‘Er waren duidelijke afspraken tussen de diëtiste en mij. Ik zit zo in elkaar dat als iemand mij zegt ‘je mag dit of dat niet meer eten’, dat een averechts effect heeft’. Lees hier Eddy's volledige verhaal.
 • Diane heeft bijna geen pijn meer door shiatsu. 
  Door mijn werk als verzorgende heb ik veel rugklachten.
  Bij de opening van het Well2DAY-centrum in Herentals, kon ik kennismaken met een eerste shiatsumassage. Nadien deed ik hierop beroep.  Ik wist al wel wat shiatsu inhield en dacht ... eens proberen! Ik ben heel tevreden met het resultaat. Lees hier de volledige ervaring van Diane.
 • ‘Het doet me deugd dat bij zo’n groot bedrijf er echt aan de mensen wordt gedacht, bedankt, dat doet deugd’
 • Als ik ‘mijn’ kleuren en ‘mijn’ kleding draag, krijg ik meteen complimentjes! Nancy volgde kleur- en stijladvies bij de Well2DAY-consulente. Bekijk hier haar ervaring.
 • Sandra Christiaens volgde samen met haar 11-jarige dochter Nina het
   Well4WEIGHT-programma.
  ‘Het programma was leerrijk en leuk. De begeleiders maken je bewust van het belang van gezonde voeding en van lichaamsbeweging, zonder de kinderen angst aan te praten of streng te beoordelen.’ Lees hier de volledige ervaring van Sandra en dochter Nina.
 • I.M. over AurelisOnline
  Net een sessie achter de rug. De tweede vandaag, omdat het zo lang geleden was en omdat ik die meditatie echt wel miste. Nogmaals bedankt voor je geweldige site. Een aanrader! Groetjes van een dankbare 'gebruiker'.

Contactinfo

​Well2DAY vzw, partnerorganisatie van De VoorZorg prov. Antwerpen
Sint-Bernardsesteenweg 200
2020 Antwerpen
03 285 43 53
Well2DAY@devoorzorg.be 

Contacteer ons

Well2DAY vzw

03 285 43 53

Online advies

Voor al jouw vragen over gezondheid en welzijn.