Wat als een weekje weg te duur is? [04/04/2018]

Een kwart van de Belgen kan zich geen weekje vakantie veroorloven. JOETZ vindt dat iedereen recht heeft op een betaalbare vakantie, zeker kinderen en jongeren. JOETZ biedt jaarlijks meer dan 150 vakanties voor kinderen en jongeren aan. Dankzij onder meer de Socialistische Mutualiteiten, onze trouwe partner, zorgen we ervoor dat dit aanbod ook toegankelijk is voor gezinnen met een minder groot inkomen. ​

 

JOETZ neemt kansarme kinderen mee op vakantie voor minder dan 50 euro
JOETZ is partner in het netwerk ‘Iedereen verdient vakantie’ en werkt zo meer om iedereen de kans te geven om op vakantie te gaan. Samen zorgen we ervoor dat 60 kinderen en/of jongeren, uit gezinnen die het niet zo breed hebben, het hele jaar door een onvergetelijke vakantie kunnen beleven.

JOETZ biedt via het netwerk ‘Iedereen verdient vakantie’ 60 vakantieplaatsen aan. Ouders die in aanmerking komen betalen maximum 7,50 euro per dag voor de deelname van hun kind. Samen slagen we er in om kinderen voor minder dan 50 euro een week vakantie te bieden.  Het verschil legt JOETZ bij. Iedereen reist mee, altijd.

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00