Vraag aan de Diabetescoach

Vul onderstaand formulier in om een persoonlijke vraag te stellen aan de Diabetescoach. Deze service is gratis.

Vul je persoonlijke gegevens zo correct mogelijk in zodat de coach het antwoord beter kan afstemmen op jou. Uiteraard behandelt de coach deze informatie vertrouwelijk.

Het antwoord op je vraag wordt opgestuurd per e-mail.

De antwoorden geven enkel algemene informatie en mogen niet gebruikt worden ter vervanging van het (medisch) advies van een gezondheidsspecialist. 

 

Invulformulier​ DiabetescoachResterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00