Voordelen en diensten

Je ziekenfonds heeft heel wat financiële voordelen en een uitstekende dienstverlening voor mensen die kampen met problemen aan de luchtwegen.

 

​Terugbetaling vaccins

Voorkom ziek worden en laat je vaccineren. Bond Moyson zorgt voor de terugbetalingen van erkende vaccins, waaronder het vaccin tegen longontsteking.
 
  

Stoppen met roken: begeleiding en rookstopmiddelen

Stoppen met roken zonder hulp of steun is niet eenvoudig. Wij geven een tussenkomst voor rookstopmiddelen en rookstopbegeleiding.
 
 

Sportpremie Move

Iedereen aan het bewegen! Als extra motivatie betaalt Bond Moyson (een deel van) je lidgeld van je erkende sport- of fitnessclub terug.
 
Als je sport onder begeleiding van een personal trainer van Bond Moyson, individueel of in groep, krijg je als lid een korting. Lees meer.
 

Voedings- en dieetadvies

​Bij Bond Moyson vind je een pakket aan voordelen rond gezond gewicht en dieet. Zo hebben we een tussenkomst voor wie dieetadvies volgt. Je kan ook beroep doen op het advies van onze diëtisten.
 
 

Mediotheek

De mediotheek  verhuurt en verkoopt hulpmiddelen die je ondersteunen in je noden en behoeftes. Je kan er terecht voor aerosoltoestellen, aspiratietoestellen, luchtreinigers, antiallergische kussens en bedhoezen,…
 
 

Tussenkomst vakantiekampen voor chronisch zieke kinderen

We voorzien een tussenkomst in de kostprijs van vakantiekampen aan leden die jonger zijn dan 18 jaar en die lijden aan een zware chronische ziekte (vb mucoviscidose).
 
 

Thuiszorgdiensten

Ons ziekenfonds staat klaar met een compleet pakket thuiszorgdiensten: poetsdienst, klusjesdienst, thuisverpleging...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00