Pastasalade

Ingrediënten:

  • 400g pasta (vb penne)
  • 2 kippenbouillonblokjes
  • 200g zwarte olijven ontpit
  • 2 eetlepels kapertjes
  • 1 blikje ansjovisfilets
  • 100g gedroogde tomaatjes op olie
  • 1 rode en 1 gele paprika in blokjes gesneden
  • 2 pijpajuintjes fijngesneden
  • ½ bosje verse basilicum, blaadjes losgetrokken en gescheurd
  • olijfolie
  • peper en zout

 

Breng in een grote pot water aan de kook. Doe er de bouillonblokjes bij. Roer even en kook hierin de pasta beetgaar. Laat uitlekken. Meng de rest van de ingrediënten door de lauwe pasta en breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
 
Volgens de webdiëtiste is dit recept geschikt voor:
  • cholesterolverlagend dieet

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00