Tagliatelle met kruidenroomsaus

Ingrediënten (2 personen):

  • 150g tagliatelle of een volkoren pasta
  • 200g bloemkoolroosjes
  • 100g erwtjes (eventueel diepvries)
  • 2 eetlepels light kruidenkaas
  • 50ml magere room
  • fijngehakte dille en peterselie
  • 150g zalmsnippers

 

Kook de tagliatelle beetgaar. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes en doperwtjes ca. 5 minuten in kokend water. Verwarm de kruidenkaas en room in een steelpannetje op een laag vuur. Voeg hier de fijngehakte kruiden en zalmsnippers aan toe. Schep de uitgelekte groenten en de roomsaus door de pasta.
 
Volgens de webdiëtiste is dit recept geschikt voor:
  • cholesterolverlagend dieet
  • vezelrijk dieet

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00