Fit&Well2DAY Onze Beauty Professionals Oncologie stellen zich voor

​We werken met een team van Beauty Professionals Oncologie. Ze begeleiden jou met de uiterste zorg en met oog voor jouw specifieke noden.​

 

​Greetje Claes

Aalst, Denderleeuw, Ninove

greetje.jpgDoor zelf kanker gehad te hebben  wil ik mensen met kanker verwennen als beauty professional. Het was een zeer zware periode in mijn leven maar ik heb er veel uit geleerd. Ik wilde dat er uit deze negatieve periode iets toch iets positiefs zou uitvloeien en ging op zoek hoe ik binnen mijn eigen mogelijkheden mee aan de slag kon. Ik hoorde van de opleiding Beauty Professional Oncologie en dit was mij echt op het lijf geschreven. Door mijn eigen ervaring kan ik mij beter inleven in de gevoelens van de patiënten en ben blij dat ik ze even kan verwennen en tot rust kan laten komen. Ik wil mij meer en meer toeleggen op de verzorging van kankerpatiënten en zal mij in de toekomst ook regelmatig bijscholen.

Isabelle Merry

Ledeberg, Lochristi, Merelbeke, Sint-Amandsberg

isabelle merry.jpgVan nature uit ben ik iemand die de mensen wil helpen wanneer ik aanvoel dat ze het nodig hebben. Mensen met zowel fysische als mentale pijn. Al jarenlang voer ik een administratieve functie uit en besefte ik dat ik er meer wou zijn voor de mensen met een zorgprofiel. Met mijn opleiding als schoonheidsspecialiste kwam dit profiel ook niet echt aan bod maar na de opleiding 'Beauty Professional Oncologie' gevolgd te hebben voelde ik er mij klaar voor om deze weg dan ook in te slaan.

"Het geeft een bijzonder gevoel om iemand weer vertrouwen te geven en er voor te zorgen dat ze trots blijven op zichzelf, ook na een zware behandeling. Door de herbalanceringsmassage te geven kunnen we de patiënten even hun zorgen laten vergeten en voelen de patiënten zich opnieuw een 'waardig' persoon. Bovendien gaat het niet enkel over het uiterlijke maar ook over het mentale welzijn van de patiënten. We zijn ook een luisterend oor voor de patiënten waaraan ze hun zorgen kunnen vertellen. Dat geeft enorm veel voldoening.

Naast (ex-)kankerpatiënten behandel ik ook  mensen met 'neurologische' aandoeningen. De herbalanceringsmassage is daar bijzonder geschikt voor. En door mijn extra opleiding als massagetherapeut geef ik de massages volledig aangepast aan de noden van de klant.

Nathalie Van Poucke

Aalst, Brakel, Geraardsbergen, Oudenaarde, Ronse, Sint-Niklaas en Zottegem

nathalie van poucke.jpg"Beauty Care Professional Oncologie"
Innerlijke & uiterlijke schoonheid en zorg naar personen met een specifiek zorgprofiel waaronder kanker of een neurologische aandoening.
Ik ben schoonheidsspecialiste van opleiding, door mijn passie om in de zorgsector te werken besloot ik om me verder te specialiseren in ‘Complementaire zorg in de zorg’. Ik volgde de opleiding ‘Kanker Beauty Professional’ in AZ Sint Maarten in Mechelen. Een intensief jaar onder begeleiding van een Oncologisch team. Ik ben opgeleid om specifieke problemen aan te pakken:
Kankerpatiënten krijgen te maken met een groot aantal nevenwerkingen. Niet enkel op lichamelijk, maar evengoed op emotioneel vlak. De huid voelt droog en schraal aan, verandert je uiterlijk drastisch, laat je lichaam je even in de steek? Dit zorgt voor behoorlijk wat stress?
Ik bied een verzorging op maat die je huid de nodige boost geeft om opnieuw te stralen.
Dankzij de herbalanceringsmassage zorgen we ervoor dat je lichaam en geest opnieuw een evenwicht vinden.
Ik wil graag een extra steun voor jou zijn tijdens en na de behandeling.
Mijn zorgaanbod breidt verder uit naar mensen met een specifiek zorgprofiel, onder andere personen met een neurologische aandoening. Zoals fibromyalgie, ALS, …
Verder geef ik ook ‘deelmassages in palliatieve zorg’ Aromazorg.

Tanja Van Steirteghem

Beveren en Sint-Niklaas

tanja van stierteghem 2.jpg
Als Beauty Professional Oncologie staan we garant voor optimale en aangepaste verzorgingen, deze bestaan uit massage, hand- voet en nagelverzorging, gelaatsverzorging make-up en een luisterend oor. Daarnaast is Tanja ook actief als pedicure bij Fit&Well2DAY.

 

Prijzen, info of afspraak maken?

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00