Service bandagisterie en orthopedie

​Na een ongeval of operatie heb je soms nood aan aangepaste bandages of specifieke hulpmiddelen waarvoor je arts je doorstuurt naar een bandagist. Bond Moyson helpt je hierbij op weg door samen te werken met ‘Gysortho’.  ​​​​​​​

! Corona-update ! Afspraken bij de bandagist van Fit&Well2DAY zijn opnieuw mogelijk. Heb jij een consultatie? Draag een mondmasker zodra je het kantoor binnenkomt. Online en telefonische dienstverlening is ook nog steeds mogelijk.

 

​Gysortho

 

Gysortho is gespecialiseerd in het op maat vervaardigen en afleveren van bandages, borstprotheses,  orthopedische steunzolen, ortheses en stomamateriaal.

Zaakvoerster Ingrid Gyselinck heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring en is een expert in haar vak.

In samenspraak met de voorschrijvende arts zoekt ze met jou naar de beste oplossing. Hierbij zijn doeltreffendheid, comfort en kwaliteit prioriteiten.

Je kan voortaan in onze kantoren terecht voor een afspraak bij onze bandagiste. Indien gewenst kan tevens een afspraak gemaakt worden met de lingeriespecialist voor het vinden van de geschikte bh of special care (lingerie, badmode, nachtkleding, active wear en homewear).

Onze tarieven
Gratis advies.  
Onze bandagist is erkend door het Riziv. Hierdoor komt heel wat materiaal in aanmerking voor een wettelijke terugbetaling. Je ziekenfonds neemt dan het volledige bedrag of een deel daarvan ten laste. Indien je nog een opleg dient te betalen, krijg je hierop 10% korting. Onze bandagist geeft u hierover graag meer uitleg.  
 De korting voor leden van Bond Moyson is ook geldig in de consultatieruimte van Gysortho (op vertoon van een roze klever). 
Voor wie? 
Deze dienstverlening staat open voor iedereen maar onze leden krijgen een mooie korting. 
Waar? 

In welke kantoren vind je onze bandagiste?  

  • Sint-Niklaas, Leopold II Laan 20 
  • Aalst, Geraardsbergsestraat 69
  • Zottegem, Buke 21
Een afspraak maken?
  • rechtstreeks in het kantoor 
  • per mail naar fit@bondmoyson.be en vermeld je rijksregisternummer en telefoonnummer 
  • per telefoon op 09 333 55 00 (optie 2)
  • online: klik hier:

Maak een afspraak!

 
Initiatief in samenwerking met Gysortho.
 
 

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00