Fit&Well2DAY Onze beweegcoachen / personal trainers stellen zich voor

​We werken met een team van deskundige, gediplomeerde trainers. Ze begeleiden jou met de uiterste zorg en met oog voor jouw specifieke achtergrond en mogelijkheden.

 

Coach Beckers Valérie, Aalst, Gent, Ledeberg en Wetteren

valerie.jpg"Ik ben een enthousiaste dame boordevol energie die klaar is jou te helpen bij het verkrijgen van een gezondere levensstijl. Al van jongs af aan ben ik steeds actief geweest, stilzitten is niet aan mij uitbesteed.
Wat ik na streef is die portie zelfvertrouwen die toeneemt, het energiepeil dat stijgt en de glimlach die op het gezicht verschijnt na een portie beweging.
Die voldoening en trots is iets dat ik hoop veel mensen te mogen meegeven in mijn carrière als bewegingscoach en personal trainer."

Tip van Valerie: “Doe op het werk reeds je loopschoenen aan en ga VOOR je de voordeur opent een klein rondje joggen of wandelen, je zal zien dat dit wonderen doet”

Coach Olivier Struys, Dendermonde en Sint-Niklaas 

Struys19_125.jpgNa mijn diploma van Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie, behaalde ik het attest van International Certified Personal Trainer bij NASM en het certificaat van PCA Personal Trainer.
Mijn werkwijze omvat functionele training. Hierbij trainen we geen individuele spieren, maar bewegingen. We werken aan uw uithouding, kracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie op een veilige manier. Daardoor zullen je dagelijkse activiteiten vlotter en energieker verlopen. Op deze manier heb ik al mooie resultaten bereikt bij mensen post-revalidatie, senioren met schrik om te vallen,…

Tip van Olivier: "Laat je excuses om niet te sporten achterwege…het is bewezen dat je door bewegen meer energie krijgt, een betere nachtrust hebt, minder stress ervaart!"

Coach Darlien Van Wittenberghe, Zottegem 

 darlien.png'Ik vind het in onze drukke, veeleisende samenleving heel belangrijk om zorg te dragen voor jezelf. Bewegen en sporten kan daarbij een welkome pauzeknop zijn, en daarbij help ik je graag op weg. Mijn missie als coach is geslaagd als ik mensen opnieuw het gevoel van fysieke voldoening kan laten ervaren en kan laten genieten van hun prestaties, groot of klein. Zelf ben ik heel graag actief in de fitness, lopen, fietsen, zwemmen, tennis, en als jeugdtrainer atletiek. Ik heb een groot hart voor mensen die extra zorg nodig hebben en voor kinderen.’ 
 
Tip van Darlien: “Meer bewegen kan letterlijk alles in beweging brengen. Je komt meer buiten en ontdekt nieuwe dingen. Het is echt verrijking.”  
  
Maak een afspraak
  

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00