Evenwichtige voeding

 

Wel in je Pel - infoavond gezondheidskamp

Deze zomer organiseren we van 15 t.e.m. 20 juli het kamp “Wel in je pel!” in Sint-Niklaas voor kinderen tussen 6 en 12 met overgewicht.

De week van de diëtist 19-24 maart 2018

Kom op gratis kennismakingsconsultatie bij onze diëtiste.
Tijdens de week van de diëtist zetten we graag de deuren voor jullie open. Boek een gratis kennismakingsconsultatie van 15 minuten en krijg het antwoord op je vragen.

Lekker Normaal met de voedingsdriehoek

De nieuwe voedingsdriehoek raad ons aan om meer plantaardig te eten. Het is niet alleen gezonder voor ons, onze planeet is er ook mee gebaat. Maar wat wil dat dan zeggen? In Gent, Sint-Niklaas, Geraardsbergen en Aalst.

Lekker Normaal met diabetes

Een gezond eetpatroon is voor een diabetespatiënt cruciaal. Mensen die de diagnose van diabetes krijgen, worden aangeraden om naar een diëtiste te gaan om hun eet- en leefstijlgewoontes aan te pakken. In Gent, Sint-Niklaas en Aalst.

Samen voor Gezond, Duurzaam en Lokaal

 Industrieel voedsel bevat veel zout, suiker en vet, maar ook kleurstoffen, smaakversterkers en bewaarmiddelen. Steeds meer mensen zijn zich hiervan bewust.
Korte keten betekent dat er weer een rechtstreekse band ontstaat tussen producent en consument. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat eerlijk, duurzaam en lokaal voedsel in de toekomst de norm wordt én haalbaar is.
Mevrouw Bo Vandecasteele, diëtiste, legt uit hoe we gewoon, lekker en  gezond kunnen eten en de brug kunnen slaan tussen boer en verbruiker.
Donderdag 29 maart in Eeklo.

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00