Lekker plantaardig eten - Gent - reeks van 9 tot 23 oktober 2018

​De nieuwe voedingsdriehoek raad ons aan om vaker plantaardig te gaan eten. Het is niet alleen gezonder voor ons, onze planeet is er ook mee gebaat. Maar wat wil dat dan zeggen, meer plantaardig eten? Wel, de voedingsdriehoek raad ons aan hoofdzakelijk groeten, fruit, peulvruchten en noten te gaan eten. Je stukje vlees gaan vervangen door een vegetarische burger uit de winkel is niet meteen de oplossing. Tijdens deze workshops gaan we samen aan de slag en genieten we uiteraard ook samen van onze creaties.

 

Schrijf je hier in voor de reeks van 3 lessen. Om in te schrijven voor één aparte les, klik hier

Doelgroep: volwassenen
​Plaats: Bond Moyson kantoor Gent, Vrijdagmarkt 10
Datum en uur: 3 dinsdagen  9, 16 en 23 oktober 2018 van 19u tot 22u
Prijs: 40 euro voor leden van Bond Moyson, 70 euro voor niet-leden, 25 euro voor leden met verhoogde tegemoetkoming
Max. aantal deelnemers: 15

Schrijf je hier in:Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Annulatievoorwaarden:
Je inschrijving is definitief zodra wij 10 werkdagen volgend op de betalingsuitnodiging het totaalbedrag ontvangen hebben.
Tot een maand voor aanvang van de activiteit kan je steeds kosteloos annuleren.
Tussen een maand en een week voor aanvang van de activiteit kan annuleren slechts kosteloos indien je vrijgekomen plaats nog kan worden ingenomen door een deelnemer van de reservelijst.
Vanaf een week voor en tot aanvang van de activiteit kan een deelnemer annuleren, maar enkel het volledige deelnamegeld terugvorderen in het geval van weigering op basis van de vragenlijst (enkel voor Mindfulness) of ziekte op basis van een doktersattest. ​​​​ 

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00