De Fit&Well2DAY Beweegcoach: beweegadvies op jouw maat!

De beweegcoach geeft advies op maat hoe jij voldoende beweging gemakkelijk kan inplannen in je dagelijkse leven en met plezier kan volhouden!

 

Voor wie?
Voor iedereen die graag meer wil bewegen, maar niet weet hoe eraan te beginnen.
Voor wat kan je er terecht?

Er zijn vaak tal van excuses die je ideale beweegplannen in de war sturen: geen tijd, te weinig energie, te moeilijk, te lang geleden, te koud, te nat, te duur, bang voor blessures,…  
Herkenbaar? Niet voor lang meer: een beweegcoach zoekt samen met jou naar een realistisch en haalbaar beweegplan op maat en helpt jou de redenen te vinden om met plezier te bewegen én vol te houden. En je krijgt een antwoord op al deze vragen! Wat? Wanneer? Met wie? En waar wacht je nog op? Je beweegcoach is je gids en motivator.

Een aantal quotes van tevreden deelnemers:
 • Marijke 34j – Na mijn 2 zwangerschappen bleven er telkens wat kilootjes achter. Ik voelde dat ik er dringend werk van moest maken om me opnieuw beter in mijn vel te voelen. Morgan coacht me, zoekt samen met me uit waar en hoe ik best kan sporten. Ze is mijn geweten ;-)
 • Peter 54j - Met een burnout geraakte ik plots thuis uit de mallemolen van het werkende leven. Ik was moe, futloos en had niets van conditie. Ik besloot de stap te zetten naar de beweegcoach. Zij stelde samen mij doelen op, zodat ik er fysiek opnieuw bovenop kon geraken. De buitenlucht deed me goed, en ook mentaal kikkerde ik helemaal terug op.
 • Adrienne 70j –  Ik heb suikerziekte. Meer bewegen, zei de dokter, maar hoe moest ik dat doen? Via de beweegcoach leerde ik een activity tracker kennen en hoe ermee aan de slag te gaan. Nu zie ik elke dag hoe actief ik ben geweest en of ik te lang heb stilgezeten, en dat motiveert me. Als ik ’s avonds mijn doel nog niet heb gehaald, dan doe ik nog een extra ommetje. 

Tip: wil je in groep of individueel gaan sporten en bewegen onder professionele begeleiding: ontdek dan onze personal trainers!

Waar kan je terecht?
 • Aalst, Geraardsbergsestraat 69
 • Dendermonde, Noordlaan 19
 • Eeklo, Stationsstraat 39
 • Gent, Vrijdagmarkt 10
 • Sint-Niklaas, Leopold II laan 20
 • Wetteren, Felix Beernaertsplein 65
 • Zottegem, Buke 21
 Tarieven
 • beweegadvies per sessie van 30 minuten: 22 euro (niet-leden 30 euro)
Hoe maak je een afspraak?
 • per e-mail aan fit@bondmoyson.be met vermelding van je rijksregisternummer en telefoonnummer
 • per telefoon op 09/333 55 00 (optie 2)
 • aan het loket
 • online: klik hier:

Maak een afspraak!

B-Mobiel
Wie zich moeilijk kan verplaatsen naar onze consultaties, kan beroep doen op een chauffeur van B-Mobiel.
Annuleren
Als je een afspraak annuleert minder dan 24 uur vóór de afspraak plaatsvindt, wordt er 100% van de gereserveerde consultatie in rekening gebracht.
 

Wil je op de hoogte gehouden worden over de beweegcoach of heb je andere vragen? Vul dan hieronder je gegevens in, en je wordt als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe info!​


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

​​

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00