Watergewenning 1 tot 2 jaar - Merelbeke - start zaterdag 23 februari 2019 (VOLZET)

Watergewenning is een gezonde manier om de motoriek van je kindje te activeren en de ademhaling en de bloedsomloop te stimuleren. Een zwembad is bovendien de ideale plaats om samen plezier te beleven: wat is er nu leuker dan samen met mama en/of papa stap voor stap kennis te maken met water?  De opbouw van de lessen is niet-prestatiegericht. Doel van de lesjes is om watervrees weg te nemen en zelfstandig te leren bewegen in ondiep water. Speciaal opgeleide zweminstructeurs begeleiden de lessen.

Opgelet! Die prijzen zijn voor het deelnemende kind en één begeleidende volwassene.

Plaats: Zwembad Ter Wallen, Sportstraat 1, Merelbeke
Datum en uur: 5 zaterdagen van 23 februari tot 30 maart 2019 (geen les op 9 maart), telkens van 9u15 tot 9u45.
Prijs: kind lid van Bond Moyson Oost-Vlaanderen: 45 euro voor 5 lessen; niet-leden: 90 euro voor 5 lessen 

VOLZET

 

 

  

Annulatievoorwaarden:
Je inschrijving is definitief zodra wij 10 werkdagen volgend op de betalingsuitnodiging het gevraagde bedrag ontvangen hebben. Annuleren kan steeds kosteloos tot 1 maand voor aanvang van de sessie.
Annuleren tussen 1 maand en 1 week voor aanvang van de activiteit kan slechts kosteloos indien je vrijgekomen plaats nog kan worden ingenomen door een deelnemer van de reservelijst.
Vanaf 1 week voor de start van een activiteit of lessenreeks kan een deelnemer enkel in geval van overmacht en op basis van een doktersattest de helft van het deelnamegeld van de resterende sessies terugvorderen.

​​

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00