Geheugensteuntjes. Tips en technieken tegen alledaags vergeten – 3 weken training

 

​​Omschrijving

Waar heb ik mijn GSM nu weer gelegd?
Thuisgekomen van de boodschappen, merk ik dat ik iets vergeten ben… .

Veel 50-plussers maken zich naar aanleiding van  dergelijke situaties behoorlijk wat zorgen. Al snel wordt daarbij gedacht dat de leeftijd er voor iets tussen zit. Niets is echter minder waar!
 
Tijdens deze 3 weken training verwerf je nieuwe inzichten en leer je methodes tegen het alledaagse vergeten.
 
Praktisch
  • Kostprijs: 60 euro voor leden van Bond Moyson, 120 euro  voor niet-leden van Bond Moyson en  30 euro voor leden met verhoogde tegemoetkoming.
  • Doelgroep: 50-plussers
  • Plaats: Bond Moyson kantoor (Historische Kelder), Vrijdagmarkt 9, 9000 Gent
  • Datum en uur: woensdagen 16/10/19, 23/10/19 & 6/11/19 van 10u tot 11u30
  • Lesgever: Christel Geerts: Professor verbonden aan het departement gerontologie, is onder meer coauteur van ‘Geheugensteuntjes’.
Meer info
E fit@bondmoyson.be
T 09 333 57 22
 
Schrijf je hier in voor de 3 weken training
 


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00