Infosessie: Help ik heb een druk kind

“Doe nu eens rustig!” “Stop daar eens mee alsjeblieft, niet zo wild!” Denk je ook vaak: “Wat is mijn kind weer druk vandaag?!” Niets abnormaal. Een kind is gewoon af en toe eens druk, want ze zijn jong, enthousiast en speels.

Maar soms heb je als ouder het gevoel dat het drukke gedrag van je kind de spuigaten uitloopt. Je hebt het gevoel dat het nooit kan stilzitten, voortdurend moet bewegen en de aandacht er niet kan bijhouden. Als ouder is het dan heus niet makkelijk om de rust in huis te bewaren!

Waardoor ontstaat dat drukke gedrag? Wat is er aan te doen? Het etiket ‘ADHD’ is al snel opgeplakt. Een druk kind kan lastig zijn, maar kan wel geholpen zijn met een specifieke aanpak en wat inzichten. In deze lezing verduidelijkt Ilse Dewitte het verschil tussen een kind dat druk ‘doet’ en een kind dat druk ‘is’. Ze geeft heel wat praktische tips voor (groot)ouders, leerkrachten en opvoeders.​​​​​​​​​​

 

Voor wie
Ouders, opvoeders en geïnteresseerden
Waar en wanneer

Wegens de coronamaatregelen kunnen we momenteel helaas geen sessies laten doorgaan zoals voorzien. We herplannen deze sessies naar een later tijdstip. Meld je hieronder aan om als eerste op de hoogte te blijven van een nieuwe datum.​

​​Lesgever
Ilse Dewitte, kinder- en jongerentherapeut
Meer info
E fit@bondmoyson.be
T 09 333 57 22​

Ik wil op de hoog​te gehouden worden van nieuwe data en meld mij hier aan:​


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

​​
Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met VIVA-SVV vzw​.

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00