Gezonde geest

Weerbaarheidstraining  

Yoga  

Mindfulness  

Mindfulness helpt je om stress, slapeloosheid, piekeren, depressie, burn-out, pijn of angst aan te pakken. Het stimuleert de creativiteit en verbetert de concentratie en communicatie.   

Mindfulness betekent: bewust aandacht geven aan wat er hier en nu is (gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties, …) zonder te oordelen.    

Het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die Oosterse wijsheid en Westerse psychologie integreert. ​​​​​​

NIEUW: Online trainen

Is het voor jou niet vanzelfsprekend om een 8 weken basistraining te volgen? Dan is een online training misschien wel de oplossing! Je hoeft je er niet voor te verplaatsen en kan op eigen tempo, zonder andere mensen en waar je maar wil oefenen. Bovendien is het erg budgetvriendelijk.

  

67,5 euro i.p.v. 75 euro. Gebruik daarvoor volgende kortingscode bij je bestelling via de website van Itam: BMONLINE16.

Meer info en het filmpjover de onlinetraining vind je hier, of neem contact op met  Itam via 09 387 00 45.

 

itam logo nieuw.gif
 

Basistraining 8 weken

Wil je leren hoe je objectief, onbevooroordeeld, open en mild aandacht kan schenken en bewust kan leven en werken vanuit het moment? Dan is deze groesptraining zeker iets voor jou! Je wordt begeleid door een professionele trainer en ervaart de kracht van de groep.
 
Schrijf je hier in voor de 8-weken basistraining:  

Komt een basistraining van Fit&Well2DAY (190 euro i.p.v. 290 euro) niet zo goed uit? Neem dan zeker een kijkje op de activiteitenkalender van Itam. Als Bond Moyson-lid krijg je er een korting van 50 euro (240 euro i.p.v. 290 euro).Gebruik volgende kortingscode bij je inschrijving: Mindful@BondMoyson

 

Meer info: 

Meer info over de basistraining vind je hier​. 

Voor een  inhoudelijke vraag: bel  09 387 00 45 of mail naar info@itam.be. 

Over de praktische organisatie: bel 09 333 57 22 of mail naar fit@bondmoyson.be.  

Maak vrijblijvend kennis met Mindfulness op een kennismakingssessie. Een kennismakingssessie is niet verplicht om een 8-weken basistraining te volgen.

itam logo nieuw.gif
 

Kennismaking

Spreekt Mindfulness jou aan en wil je er het fijne van weten? Weet je nog niet zeker of een 8-weken basistraining wel iets voor jou is?

Er bestaan ook kennismakingsessies:

 

Meer info:
Over de praktische organisatie: bel 09 333 57 22 of mail naar fit@bondmoyson.be
Over inhoud van de training: mail naar
 info@itam.be

itam logo nieuw.gif​​

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00