Mindfulness

Mindfulness helpt je om stress, slapeloosheid, piekeren, depressie, burn-out, pijn of angst aan te pakken. Het stimuleert de creativiteit en verbetert de concentratie en communicatie.  

Mindfulness betekent: bewust aandacht geven aan wat er hier en nu is (gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties, …) zonder te oordelen.    

Het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die Oosterse wijsheid en Westerse psychologie integreert. ​​​​​​

Lessenreeks Mindfulness Ledeberg

Wil je leren hoe je objectief, onbevooroordeeld, open en mild aandacht kan schenken en bewust kan leven en werken vanuit het moment? Dan is deze groesptraining zeker iets voor jou! Je wordt begeleid door een professionele trainer en ervaart de kracht van de groep.

Meer info:

  • Doelgroep: volwassenen
  • Plaats: Bond Moyson kantoor Ledeberg, Hundelgemsesteenweg 7
  • Datum en uur: reeks van 8 dinsdagen, 15/10 tot 17/12, van 19u tot 21u30
  • Begeleiding: Chris Vanderhaeghen
  • Prijs voor de sessie in Ledeberg: 199 euro voor leden van Bond Moyson, 299 euro voor niet-leden van Bond Moyson en  40 euro voor leden met verhoogde tegemoetkoming.​
Inschrijven via Mindfulme: klik hier
 
Nog vragen? 

Komt deze lessenreeks niet zo goed uit?
Neem een kijkje
op de activiteitenkalender van MindfulMe. Als Bond Moyson-lid krijg je op alle sessies een korting van 50 euro (249 i.p.v. 299 euro). Gebruik als lid van Bond Moyson de kortingscode Mindful@BondMoyson bij inschrijving.

Kennismakingsessie

​Momenteel staat er nog geen kennismakingssessie Mindfulness gepland.
 
Vul onderstaand formulier in om je interesse in een kennismakingssessie Mindfulness kenbaar te maken. Bij voldoende interesse zullen we dit organiseren en je hiervan op de hoogte brengen.


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00