Mindfulness

Mindfulness helpt je om stress, slapeloosheid, piekeren, depressie, burn-out, pijn of angst aan te pakken. Het stimuleert de creativiteit en verbetert de concentratie en communicatie.  
Mindfulness betekent: bewust aandacht geven aan wat er hier en nu is (gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties, …) zonder te oordelen.    
Het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die Oosterse wijsheid en Westerse psychologie integreert.​​​​​​​​​​

Mindfulnesstraining

W​at

Wil je leren hoe je objectief, onbevooroordeeld, open en mild aandacht kan schenken en bewust kan leven en werken vanuit het moment? Dan is deze groesptraining zeker iets voor jou! Je wordt begeleid door een professionele trainer en ervaart de kracht van de groep.

Deeln​ameprijs
  • Lessenreeks in Bond Moyson kantoor - Ledeberg of Ronse
    199 euro leden Bond Moyson, 299 euro voor niet leden Bond Moyson 
    (40 euro voor leden Bond Moyson met verhoogde tegemoetkoming)​

  • Lessenreeks bij 'MindfulMe'
    249 euro leden Bond moyson, 299 euro voor niet leden Bond Moyson(Gebruik als lid van Bond Moyson bij inschrijving de kortingscode 'Mindful@BondMoyson')

Wanneer


Lesgever
Chris Vanderhaeghen
Meer info

Webinar: omgaan met stress en onzekerheid

Online webinar: Mindfulness en omgaan met stre​ss en onzekerheid
Gevoelens van angst, zorgen, stress, onzekerheid, verveling... zijn ons allemaal bekend in deze onzekere coronatijd. Je kan deze emoties niet zomaar "stop zetten" ... maar je kan er wel mee leren omgaan. En hierin is mindfulness als techniek heel ondersteunend.

Mindfulness is het vermogen om met een open en milde aandacht te kijken naar het huidige moment. Wetenschappelijk onderzoek wijst op een sterk positief effect van je levenshouding op je welzijn.

In deze online sessie maak je kennis met mindfulness en doe je een korte oefening. Zo kan je proeven en ontdek je of een mindfulnesstraining iets voor jou kan zijn.
Deelna​​meprijs
Gratis
Wanne​er
Donderdagavond 17 september 2020, 20u00 tot 21u30​
Spr​eker
Chris Vanderhaeghen
Doelp​ubliek
(Jong)volwassenen
Deelnam​eprijs
Gratis
Meer info en in​schrijven
E fit@bondmoyson.be
T 09 333 57 22

Voordeel MindfulMe

Jouw voordeel

Volg je een basistraining Mindfulness bij onze partner MindfulMe, dan krijg je een korting van 50 euro.  Je betaalt dan 249 euro i.p.v. 299 euro. Gebruik volgende kortingscode bij je inschrijving: Mindful@BondMoyson. 

Volg je een online training Midnfulness bij onze partner MindfulMe, dan krijg je een korting van 15 euro. Je betaalt dan 134 euro i.p.v. 149 euro. Gebruik volgende kortingscode bij je inschrijving: Mindful@BondMoyson. 


Bekijk hier alle lessenreeksen op de activiteitenkalender van MindfulMe. ​

Wie heeft recht op dit voordeel?

Je bent lid van ons ziekenfonds en betaalde je bijdrage. 


Kijk hier wanneer Bond Moyson mindfulness organiseert​. ​

 

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00