Workshop: basisreanimatie bij baby's en kleuters - Sint Niklaas - 26 november 2020

​We vinden het normaal dat mensen in een kinderdagverblijf of opvang weten hoe ze een kindje moeten reanimeren. Maar wat als er thuis iets gebeurt? We mogen er niet aan denken dat het mogelijk is. Dan is het toch belangrijk dat we weten wat er ons te doen staat.

In een korte sessie wordt de essentie van levensreddend handelen toegelicht.​​​

 

  • Plaats: kantoor Sint-Niklaas, Leopold II Laan 20
  • Lesgever: Mie Baert, verpleegkundige met een masteropleiding medisch-sociale wetenschappen en ziekenhuisbeleid
  • Data en uur: donderdag 26 november 2020, van 19u30 tot 21u30
  • Prijs: 10 euro voor leden, 20 euro voor niet-leden. (5 euro voor leden Bond Moyson met recht op Verhoogde Tegemoetkoming).
  • Aantal deelnemers: 20
 
 Schrijf je hier in:
 


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00