SPECIAL: Online webinar 'Stress bij kinderen - ook in tijden van Corona'

1 op de 3 kinderen heeft stress. Jonge kinderen hebben bij de normale gang van zaken dan ook een druk leventje: school, vriendjes, familie, hobby's… Dit kan voor stress zorgen, waardoor kinderen boos, hangerig of huilerig kunnen zijn. Maar ook deze corona crisis kan heel wat onzekerheid en stress met zich meebrengen. Stress die ook voelbaar wordt binnen het gezin en gepaard kan gaan met spanningen.  
   
Er is niets mis met een gezonde portie stress. Stress en ontspanning vullen elkaar immers aan. Maar je moet wel over een gezond evenwicht tussen beide waken. Als de ruimte om te ontspannen ingevuld wordt door steeds nieuwe uitdagingen, zoals bepaalde veranderingen, prestatiedrang, nieuwsberichten, zorgen van volwassenen enz., kunnen er problemen opduiken.
 
Kom tijdens deze gratis webinar special te weten wat de impact is van stress op kinderen, hoe je stress kan herkennen en hoe je hier als ouder mee kan omgaan. Op het einde van de sessie zullen vragen behandeld worden.
​​

 

Spre​ker
stresscoach Ilse VandeWalle
Doel​publiek
Ouders, opvoeders en geïnteresseerden
Deelna​meprijs

Gratis​

Wanneer
  • 27 april 2020, 20u00 tot 21u00
​Webinar gemist?
Geen probleem, je kan hier extra info vinden:


Lees hier de samenvatting
Mee​r info
E fit@bondmoyson.be
T 09 333 57 22

stressbijkinderen.jpg
Deze activiteit wordt georganiseerd door de socialistische mutualiteiten Bond Moyson Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen en de Voorzorg, in samenwerking met VIVA-SVV vzw en VCOK
logovivaFB.jpgVCOK_logo_KLEUR_rgb.jpg  Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00