Fit&Well2DAY Partners

Fit&Well2DAY sloot met diverse partners een samenwerkingsovereenkomst af, waardoor je als Bond Moyson-lid geniet van voordelige tarieven.  ​

Zoek een Partner in je buurt met de Fit&Well2DAY Partnerzoeker​.

Als lid van Bond Moyson Oost-Vlaanderen kan je ook gebruik maken van de diverse partnerships van Fit&Wel Bond Moyson West-Vlaanderen​. Ontdek de gunstige tarieven of voordeelarrangementen bij verschillende yogacentra, fitness- en saunacentra, diëtisten, personal trainers, tabakologen...​

​​​​​​

Yoga

Ben je jong of oud, lenig of minder lenig, beginner of gevorderde? Vanaf nu komt iedereen aan z’n trekken met ons nieuwe yoga-aanbod. 
Als Bond moyson-lid kan je bij één van onze yoga-partners terecht voor een gratis proefles, een yogavakantie, en voordelige tarieven. 
Kies je partner met de Partnerzoeker onderaan. Maak een afspraak per mail of telefoon en zeg dat je gebruik wil maken van de Fit&Well2DAY-yoga korting. Je toont een roze klever bij je bezoek aan het yogacenter als bewijs.
 

 

Mindfulness

 

Komt een basistraining van Fit&Well2DAY (190 euro i.p.v. 290 euro) niet zo goed uit? Neem dan zeker een kijkje op de activiteitenkalender van Itam. Als Bond moyson-lid krijg je er een korting van 50 euro (240 euro i.p.v. 290 euro).Gebruik volgende kortingscode bij je inschrijving: Mindful@BondMoyson. 

Check zeker ook de nieuwe onlinetrain​ing!​ Als Bond Moyson lid krijg je bij onze partner Itam een korting van 10 % (67,5 euro i.p.v. 75 euro). Gebruik volgende kortingscode bij je bestelling: BMONLINE16.

CareCard

De Lotus Care Foundation

De Lotus Care Foundation verzamelt fondsen die worden omgezet in gratis CareCards ten behoeve van mensen met kanker. Deze CareCards kunnen ingeruild worden bij erkende Beauty Professionals voor een deugddoende en ontspannende verzorging of massage. Een CareCard kan ook aangekocht worden om iemand een plezier te doen. Meer info over de Lotus Care Foundation vind je hier​.

Ook Bond Moyson verwent mensen met kanker

In onze kantoren kunnen (ex-) kankerpatiënten terecht voor een gratis gelaatsverzorging, herbalanceringsmassage of manicure bij een Kanker Beauty Professional. Meer info vind je hier​.

Rugprogramma

​Heb je pijn aan je rug en lijk je er maar niet van af te geraken? Heb je een zittend beroep en wil je eerder voorkomen dat je pijn krijgt aan je rug? Dan is het Intelligent Motion rugprogramma ongetwijfeld iets voor jou. Aan de hand van eenvoudige oefeningen werk je aan de heropbouw van je welzijn. Dit uniek programma bestaat uit 8 lesonderdelen die de zwakkere zones van je lichaam herstellen. Hierdoor zal de belasting op je rug sterk verminderen en zal je terug uitvoerig kunnen genieten van bewegen en het leven. 

Prijs: 95 euro voor leden van Bond Moyson, 149 euro voor niet-leden van Bond Moyson, inclusief oefenboek en video-demonstraties.

Meer info over gratis infosessies en het 8-weken programma: klik hier.​


logoIM.png


Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00