Fit&Well2DAY Partners

Fit&Well2DAY sloot met diverse partners een samenwerkingsovereenkomst af, waardoor je als Bond Moyson-lid geniet van voordelige tarieven.  ​

Als lid van Bond Moyson Oost-Vlaanderen kan je ook gebruik maken van de diverse partnerships van Fit&Wel Bond Moyson West-Vlaanderen​.​​​​​​​

CareCard

De Lotus Care Foundation

De Lotus Care Foundation verzamelt fondsen die worden omgezet in gratis CareCards ten behoeve van mensen met kanker. Deze CareCards kunnen ingeruild worden bij erkende Beauty Professionals voor een deugddoende en ontspannende verzorging of massage. Een CareCard kan ook aangekocht worden om iemand een plezier te doen. Meer info over de Lotus Care Foundation vind je hier​​.

Ook Bond Moyson verwent mensen met kanker

In onze kantoren kunnen (ex-) kankerpatiënten terecht voor een gelaatsverzorging, herbalanceringsmassage of manicure bij een Beauty Professional Oncologie. Meer info vind je hier​.

Mindfulness

Danzij de samenwerking tussen MindfulMe en Fit&Well2DAY kun je als lid van Bond Moyson aan een zeer gunstig tarief een lessenreeks Mindfulness​ volgen in een kantoor van Bond Moyson.

Komen de lessenreeksen in het kantoor van Bond Moyson niet zo goed uit, neem dan zeker een kijkje op het de activiteitenkalender van MindfulMe. Bond Moyson leden gebruiken bij inschrijving de kortingscode 'Mindful@BondMoyson' en genieten dan 50 euro korting.

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00