Onze verzekeringen

​De kosten die gepaard gaan met een ziekenhuisopname of een tandartsbezoek kunnen hoog oplopen. Wij zijn er graag voor jou om deze kosten betaalbaar te houden. Want jouw (financiële) gezondheid komt voor ons op de eerste plaats. ​

Maak een keuze tussen onze hospitalisatieverzekeringen KliniPlan en KliniPlanPlus, of bekijk ViviPlan, onze verzekering voor medische kosten buiten het ziekenhuis, en onze tandverzekering DentaPlan. 

​​

 

​De hospitalisatieverzekeringen KliniPlan, KliniPlanPlus en de Aanvullende Hospitalisatie Vergoeding EXTRA worden aangeboden door de VMOB SOHO, Sint-Jansstraat 32-38, 1000 Brussel. De VMOB SOHO is toegelaten onder nr. 350/01 om de tak 2 "ziekte" te beoefenen. Klachten in verband met het verzekeringscontract of de uitvoering ervan kunnen gericht worden aan de VMOB SOHO of rechtstreeks aan de Ombudsdienst der Verzekeringen (de Meeûssquare 35, 1000 Brussel).

De VMOB SOHO en haar erkende verzekeringsagenten zijn onderworpen aan de AssurMiFID reglementering. In dit kader kunt u hier de informatiefiche raadplegen, alsook het gehanteerde belangenconflictenbeleid​.​​ Bekijk ook de segmentatiecriteria voor al onze verzekeringen.

Lees hier ons SFCR-rapport 2017.

Lees hier ons SFCR-rapport 2018.

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00