Omslagen aanvragen

Gebruik onze omslagen voor je dokterbriefjes of andere documenten om terugbetalingen aan te vragen. Kleef op elk document dat je ons bezorgt een roze klever en bezorg ons de envelop via onze brievenbussen of per post.​

  1. Geef je rijksregisternummer in. Je vindt het nummer op de achterkant van je identiteitskaart (formaat 123456-123-12).
  2. Kies Ga Verder.
  3. Geef je contactgevens in en bestel de omslagen.
- -
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

​​​

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00