Geboortevoordeel

​Kindje op komst? Pas een baby geadopteerd? Dan krijg je bij Bond Moyson tot 550 euro budget om te spenderen in de webwinkel met meer dan 200 babyproducten! Bovendien kan je een beroep doen op onze zwangerschapsconsulenten voor hulp bij alle administratieve zaken, kinderopvang, kraamzorg, moederschapsrust, …​

 

Kies zelf je geschenken, Bond Moyson betaalt!

In onze webwinkel kan je als nieuwe ouder kiezen uit meer dan 200 kwalitatieve producten van bekende merken. Je krijgt van Bond Moyson een mooi budget om te spenderen in de shop.

Benieuwd naar het aanbod?

  

Raadpleeg hier de catalogus​​ 

Heb je je wachtwoord al ontvangen en ben je klaar om te bestellen?

Hoe krijg je je geschenk?

  • Kom met het geboorte- of adoptie-attest  van je kindje naar je Bond Moyson-kantoor.
  • Je ontvangt een persoonlijke gebruikersnaam en paswoord waarmee je kan aanmelden op de webwinkel
  • Kies jouw geschenken uit meer dan 200 babyproducten.
  • Je geschenken worden bij je thuis afgeleverd - op een adres in België. Per lid krijg je een verzending gratis.
  • Je budget blijft 24 maanden geldig, je hoeft dus niet alles in één keer op te maken. ​

Kwaliteit en veiligheid voorop

Een eetstoel, een maxi-cosi, buggy, relax, autostoel, slabbetjes, luiers, ... bepaal zelf aan welke producten je de voorkeur geeft.
De producten in de webwinkel zijn stuk voor stuk geselecteerd in samenwerking met een team van Reddie Teddy, dé service van Bond Moyson voor het jonge gezin. Ieder product voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Jouw geschenkbudget!

Je hebt een kindje gekregen, of een kindje geadopteerd? Bond Moyson geeft je 275 euro budget om te spenderen in de webwinkel. Is je partner ook lid? Dan krijgt ook hij/zij 275 euro budget.
  

De regel is dus 275 euro per lid per kind. Bij adoptie krijg je dit geschenk voor een kindje tot twee jaar. Adopteer je een ouder kindje, dan krijg je een alternatief.

 Voorbeelden
  •  Martijn en Nadya zijn allebei lid van Bond Moyson Oost-Vlaanderen. Ze krijgen een tweeling. Bond Moyson schenkt aan elke ouder twee keer 275 euro budget. Martijn en Nadya kunnen dus voor 1100 euro shoppen in de webwinkel.
  • Amir en Noor krijgen een baby. Noor is lid van Bond Moyson Oost-Vlaanderen. Ze krijgt van Bond Moyson 275 euro budget in de webwinkel.

Nog geen lid van Bond Moyson? Sluit snel aan  

Je zwangerschapsconsulent staat klaar

Onze zwangerschapsconsulenten helpen je bij alle administratieve zaken, de zoektocht naar kinderopvang, kraamzorg, moederschapsrust en veel meer. Ontdek deze gratis service voor Bond Moysonleden.

Informatie voor:

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00

Online advies

De Webnanny geeft gratis opvoedingsadvies via e-mail.