Kraamzorg

Kindje op komst? Vraag kraamzorg aan en geniet tijdens de eerste drie maanden van wat extra hulp met je baby en in huis. Bond Moyson voorziet alvast een terugbetaling!​​​​

 

Wat is kraamzorg?

Als pas bevallen mama kan je best wat extra hulp en ondersteuning gebruiken. Daarvoor bestaat er kraamzorg. Doe je tijdens de eerste drie maanden na de bevalling een beroep op kraamzorg, dan voorziet Bond Moyson een terugbetaling.

Hoeveel bedraagt de terugbetaling? 

Je krijgt tot 80 euro terugbetaald per lid. De kraamhulp vindt plaats binnen de eerste drie  maand na de geboortedatum. Zijn jullie allebei lid, dan hebben jullie allebei recht op de terugbetaling en krijg je dus tot 160 euro kraamzorg terugbetaald.

Hoe krijg je de terugbetaling? 

  1. Je genoot de excellente kraamzorg van Reddie Teddy
    Bezorg na betaling van jouw kraamzorgfactuur het ingevulde formulier ‘Bijstand bij bevalling’ aan Reddie Teddy, t.a.v. de Kraamzorgdienst. Dit kan via het loket of via een rode brievenbus van Bond Moyson. Jouw terugbetaling komt dan automatisch in orde.
  2. Je vroeg kraamzorg aan bij een andere kraamzorgdienst
    Bezorg ons het ingevulde formulier ‘Bijstand bij bevalling’ samen met de originele factuur met daarop de specifieke vermelding van kraamhulp en de geboortedatum van je kindje. Dit kan via het loket of via een rode brievenbus van Bond Moyson, ter attentie van de dienst Aanvullende Voordelen.

Tip! Vraag je kraamzorg aan bij Bond Moyson 

Reddie Teddy, de complete service voor het jonge gezin van Bond Moyson, heeft een uitstekende kraamzorgdienst.
 
 
Wil je zeker zijn van hulp, vraag kraamzorg zo snel mogelijk aan tijdens je zwangerschap.
 

Bel 09 333 57 03 met al je vragen of om kraamzorg aan te vragen.

 

Of vraag hier online kraamzorg aan 

Informatie voor:

Contacteer ons

Voor alle vragen over jouw ziekteverzekering

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

09 333 55 00