Prijs en aanvraag

 

​Prijs en aanvraag dienstencheques

Voor één uur werk betaal je met één dienstencheque van 9 euro voor de eerste 400 aangekochte dienstencheques en van 10 euro voor de volgende 100 dienstencheques. Per kalenderjaar is het aantal dienstencheques per gebruiker beperkt tot 500.

Er is uiteraard ook een fiscaal voordeel voor jou als gebruiker. Kijk daarvoor op mijn fiscaal voordeel. Hier vind je ook de nodige info voor gebruikers met een laag inkomen.

Vanaf 1 januari 2020 rekenen we per gepresteerd uur een administratieve kost van 1,20 euro aan. 

Facturering gebeurt driemaandelijks: in januari, april, juli en oktober.


Laag inkomen?
 
Je kan de dienstencheques aanvragen bij SODEXO op www.dienstencheques-vlaanderen.be/.

Aanvraag huishoudhulp

Wil je huishoudhulp met dienstencheques aanvragen? Neem dan contact op via 09 333 55 00 (kies optie 2) of via het contactformulier.
 
  1. Na je aanvraag neemt de sectorverantwoordelijke contact met je op. Jullie overlopen hoe vaak de medewerker komt poetsen, op welke dagen en hoeveel uren.
  2. Je aanvraag wordt verwerkt.
  3. De sectorverantwoordelijke contacteert je met de gegevens van de huishoudhulp en spreekt af op welke momenten de huishoudhulp bij je langs komt.

Annulatie

Jouw aanvraag voor huishoudhulp annuleren? Doe dit steeds telefonisch via 09 333 55 00 (optie 2).

Bereid je voor op de komst van je huishoudhulp

Voor de huishoudhulp de eerste keer komt, verwachten we van jou dat je ervoor zorgt dat de medewerker op een vlotte manier kan werken. Dit doe je onder andere door het juiste huishoudmateriaal te voorzien.
 

Lees hier hoe je je best voorbereidt (.pdf).

Contacteer ons

Een vraag over thuishulp?

09 333 55 00 (kies optie 2)