Aanbiedingen november-december: bed + pedalo

Kies voor comfort tijdens je revalidatie en sta opnieuw sterk in je schoenen dankzij de hulpmiddelen van onze mediotheken.

 

Pedalo

Thuis in beweging blijven met armen en benen kan eenvoudig en snel dankzij de pedalo Kim. De pedalo is voorzien van een teller zodat je dagelijks je vooruitgang ziet. 
 
Met Pedalo Kim spaar je ook plaats uit: hij is eenvoudig opklapbaar en op te bergen.

Actieprijs:
39 euro voor leden in plaats van 45 euro.

Bed

Als je zorg nodig hebt, is het soms handig om een elektrisch ziekenhuisbed op de benedenverdieping te plaatsen.
 
Het bed biedt extra comfort dankzij het elektrisch aanpasbare matrasplatform: een lage positie om gemakkelijker in- en uit het bed te stappen of een hoge positie om gemakkelijker zorg toe te dienen.

Actieprijs:
980 euro voor leden in plaats van 1100 euro.

Een ziekenhuisbed nodig, maar niet voor lang? Huur er één bij de Mediotheek!

 

Actie geldig van 1 november 2019 t.e.m. 31 december 2019 in de mediotheken van Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

Meer info? Bestellen?
 
T  09 333 55 00
M  mediotheek.bmovl@bondmoyson.be
Of gebruik onderstaand formulier.

 

* Prijzen geldig in de mediotheken van Bond Moyson Oost-Vlaanderen; niet cumuleerbaar met andere acties; uitsluitend voor leden van Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

 
 
 

Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 
 
 

Contacteer ons

Een vraag over thuishulp?

09 333 55 00 (kies optie 2)