Aanbieding van de maand: Saturatiemeter

Meten was nog nooit zo simpel. Met een saturatiemeter ben je in staat om nauwkeurig en snel het zuurstofgehalte in je bloed te meten én je hartslag vast te stellen.

 

De Beurer PO30 meet feilloos door middel van infrarood licht en een sensor je zuurstofwaarde. Deze draadloze 'pulse-oxymeter' is eenvoudig in gebruik: je plaatst de meter om je wijsvinger en start een meting.

Dit model is erg compact en daardoor heel handig om mee te nemen op reis of bij je te dragen tijdens het sporten.


Voordelen:
  • meet ook het aantal hartslagen per minuut (BPM)
  • compact model
  • werkt op 2 AAA-batterijen
  • batterijen én handig etui meegeleverd
Actie:

48 euro* (ipv 56,24 euro)

Actie geldig van 1 t.e.m. 30 september 2019 in de mediotheken van Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

Meer info? Bestellen?
 
T  09 333 55 00
M  mediotheek.bmovl@bondmoyson.be
Of gebruik onderstaand formulier.

 

* Prijzen geldig in de mediotheken van Bond Moyson Oost-Vlaanderen; niet cumuleerbaar met andere acties; uitsluitend voor leden van Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

 
 
 

Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 
 
 

Contacteer ons

Een vraag voor Bond Moyson Thuishulp?

09 333 55 00 (kies optie 2)