Aanbieding maart-april: comfortabele pantoffels

Last van pijnlijke voeten, ontstekingen, voetvervorming, instabiliteit …? Dan moet je beslist eens met deze schoenen op pad gaan.

 

Comfortschoenen

De comfortschoenen van Bota zijn ideaal voor diabetes- en reumapatiënten of voor senioren die op zoek zijn naar een goed passende pantoffel. Ze zijn geschikt zowel voor een comfortabele thuiszorg als voor rusthuisbewoners en rolstoelgebruikers.​

Voordelen

  • Dankzij de afgeronde antislipzool voorkom je uitglijden.
  • Geen uitstekende naden aan de binnenkant, dus ook goed voor diabetespatiënten.
  • Stevig hielstuk.
  • De verwijderbare binnenzool vervang je makkelijk door een orthopedische steunzool.
  • Plaats vlot je voet dankzij de volledige opening die zich aanpast aan de vorm van je voet.
  • XL-gamma voor voeten die nog meer ruimte nodig hebben.​

Actie: 20 % korting

Actie geldig van maart t.e.m. 30 april 2020 in de mediotheken van Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

Meer info? Bestellen?
 
T  09 333 55 00
M  mediotheek.bmovl@bondmoyson.be
Of gebruik onderstaand formulier.

 

* Prijzen geldig in de mediotheken van Bond Moyson Oost-Vlaanderen; niet cumuleerbaar met andere acties; uitsluitend voor leden van Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

 
 
 

Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 
 
 

Contacteer ons

Een vraag over thuishulp?

09 333 55 00 (kies optie 2)