Aanbieding van de maand: Zitbal

​Gemiddeld zitten we meer dan 8 uur per dag. Al dat stilzitten is niet goed voor je rug. Een zitbal is dé manier om je rug een handje te helpen door actief te zitten.

 

Zit actiever dankzij deze zitbal.

Voordelen:
  • Versterkt rugspieren
  • Stabiliseert ruggengraat
  • Beveiligd tegen barsten
Actie:

15 % korting voor alle leden.

Actie geldig van 1 juli 2019 t.e.m. 31 augustus 2019 in de mediotheken van Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

Meer info? Bestellen?
 
T  09 333 55 00
M  mediotheek.bmovl@bondmoyson.be
Of gebruik onderstaand formulier.

 

* Prijzen geldig in de mediotheken van Bond Moyson Oost-Vlaanderen; niet cumuleerbaar met andere acties; uitsluitend voor leden van Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

 
 
 

Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

 
 
 

Contacteer ons

Een vraag voor Bond Moyson Thuishulp?

09 333 55 00 (kies optie 2)