Kom langs op afspraak

​Wil je in alle discretie kunnen praten over je ziekenfondsdossier? Wil je wachtrijen vermijden? Maak dan een afspraak in een van onze kantoren.

 

Skip de wachtrij

 

Om geen tijd te verliezen en helemaal op jouw vraag te antwoorden, zorgen we voor dossierbesprekingen op afspraak. We garanderen een grondige voorbereiding van je dossier en ontvangen je in een aparte ruimte waar je in alle discretie kan praten.

Voordelen van een afspraak

 1. Je hoeft niet te wachten. De loketmedewerker bespreekt je dossier op het afgesproken uur.
 2. Bij de afspraakbevestiging informeren we je ook over de documenten die je eventueel moet meebrengen. Dankzij dit ‘meeneemlijstje’ kunnen we je dossier tijdens de afspraak vlot behandelen en hebben we alle documenten die we nodig hebben voor een vlot verloop.
 3. Je afspraak wordt door onze loketmedewerker goed voorbereid. Daarbij heeft die niet alleen aandacht voor je specifieke vragen, maar is er ook ruimte voor eventuele knelpunten in jouw dossier. Zo ben je zeker dat je ziekenfondsdossier volledig in orde is.
 4. Onze loketmedewerker maakt tijd vrij om je dossier in alle rust en discretie te bespreken. Zo is het makkelijker om complexe vragen en dossiers te behandelen.

Waarvoor moet je ZEKER een afspraak maken?

 • Dossier invaliditeit
 • Dossier verhoogde tegemoetkoming
 • Aangifte van een geboorte
 • Info over de verschillende verzekeringen (KliniPlan, DentaPlan …)
 • Veranderen van ziekenfonds of 1ste inschrijving

Waarvoor moet je GEEN afspraak boeken 

 • Afgeven/binnenbrengen van gewone getuigschriften
 • Afgeven van bepaalde aanvragen (die geen bijkomende controle nodig hebben zoals ingevulde documenten voor medicatie, DentaPlan …)
 • Aanvragen roze klevers
 • Opvragen Europese ziekteverzekeringskaart

Snel en efficiënt

“We merken dat een afspraak in veel gevallen de kans biedt om een dossier sneller en op een efficiëntere manier te behandelen. Zo willen we onze leden nog beter van dienst zijn en onze leuze ‘Iedereen telt mee. Altijd.’ extra in de verf zetten.” 
Sabrina Cuylle, kantoorverantwoordelijke Veurne

“We garanderen full service. Dankzij de voorbereiding zag ik dat er heel wat in orde moest gebracht worden, maar met 1 bezoek was alles geregeld.”
Cindy Everaert, kantoorverantwoordelijke Kortrijk
 

Surf naar www.bondmoyson.be/afspraak of bel tijdens de openingsuren naar je kantoor. Kies een tijdstip en kantoor en plan de afspraak in. Breng naar het kantoor je identiteitskaart en pincode mee.

www.bondmoyson.be/afspraak

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230