Werken op afspraak

Liever wachtrijen vermijden?  Of heb je vragen over je ziekenfondsdossier die je liever in alle rust bespreekt met één van onze medewerkers? Dan is er goed nieuws, want vanaf 1 mei 2018 biedt Bond Moyson de mogelijkheid aan om een afspraak te maken in al haar kantoren.

 

Nieuw! Vanaf 1 mei ben je ook welkom op afspraak.

Wat zijn de voordelen voor jou als lid?  
 
1: Je hoeft niet te wachten. De loketmedewerker bespreekt je dossier met jou op het afgesproken uur.
2: Zodra we je afspraak bevestigen, laten we je ook weten welke documenten je eventueel moet meebrengen naar de afspraak. Dankzij dit “meeneemlijstje” kunnen we je dossier tijdens de afspraak vlot behandelen en hoef je niet nodeloos nog eens terug te komen.
3: Je afspraak wordt door onze loketmedewerker goed voorbereid.  Daarbij heeft onze medewerker niet alleen aandacht voor de specifieke vragen die jij wil bespreken tijdens de afspraak, maar is er ook aandacht voor eventuele andere knelpunten in jouw dossier. Op die manier ben je er zeker van dat je ziekenfondsdossier volledig in orde is.
4: Onze loketmedewerker maakt voor jou de tijd vrij om je dossier in alle rust en discretie te bespreken. Dit werkt voor complexe vragen en dossiers heel wat makkelijker dan aan het loket tijdens onze vrije openingsuren.
5: Geraakt je dossier toch niet volledig behandeld tijdens de afspraak? Dan maken we meteen een volgende afspraak, zodat we jouw dossier zo snel en efficiënt mogelijk in orde kunnen brengen.
 
Online een afspraak maken? Makkelijk en snel in 3 stappen:
 
Stap 1: klik hier en kies het ziekenfondskantoor waar je de afspraak wenst
Stap 2: Vul het webformulier in: je laat ons weten welke vragen je hebt, wanneer je het liefst op afspraak wil komen en hoe we jou het makkelijkst kunnen bereiken.
Stap 3: De medewerkers van het door jou gekozen kantoor nemen zo snel mogelijk contact op om de afspraak te bevestigen. Dit gebeurt zeker binnen de 2 werkdagen.  Natuurlijk kan je ook in onze kantoren zelf terecht om een afspraak te maken.
 
Liever telefonisch een afspraak maken?
 
Bel tijdens de openingsuren naar je ziekenfondskantoor en boek samen met de medewerker jouw afspraak.
 
We zijn er van overtuigd dat een afspraak in veel gevallen de kans biedt om een dossier sneller en op een meer efficiënte manier op te lossen. Met onze afsprakenwerking willen we onze leden  nog beter van dienst te zijn en onze leuze ‘Iedereen telt mee. Altijd’ nog extra in de verf te zetten.
 

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230