Je bent hier:

Home

Statuten van ons ziekenfonds

Ons ziekenfonds heeft een uitgebreid aanbod aan diensten, terugbetalingen en voordelen. Op onze website vind je alle informatie over ons aanbod. Deze pagina geeft je een overzicht van de officiële statuten van ons ziekenfonds.​​​​

 

Ons ziekenfonds heeft als streefdoel het bevorderen van het fysiek, psychisch en sociaal welzijn. We doen dit zonder winstoogmerk, in een geest van voorzorg, onderlinge hulp en solidariteit. We zijn hierbij actief op drie domeinen: de verplichte ziekteverzekering, de aanvullende verzekering en dienstverlening.

Ons ziekenfonds maakt deel uit van het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten. Als lid van ons ziekenfonds heb je dus ook recht op de diensten van het Nationaal Verbond en van de MOB Solidariteit. Je kan ook aansluiten bij de Zorgkas van Socialistische Mutualiteiten, de Regionale Maatschappij van Onderlinge Bijstand van de Socialistische Mutualiteiten voor het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad' of de 'Regionale Maatschappij van Onderlinge Bijstand van de Socialistische Mutualiteiten – Solidaris voor het Waalse Gewest'.

Huidige statuten

Voorgaande statuten

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230