Je bent hier:

Home

Daarom kies je voor Bond Moyson!

Bond Moyson is een sterk ziekenfonds, dat een jarenlange ervaring binnen de gezondheidssector combineert met een moderne en aan de cliënt aangepaste dienstverlening.

 

Alles onder één dak!

Bond Moyson combineert een jarenlange ervaring binnen de gezondheidssector met een moderne dienstverlening. Alle diensten van het ziekenfonds Bond Moyson en Thuiszorg Bond Moyson zitten onder hetzelfde dak en zijn bereikbaar via één centraal telefoonnummer: 056 230 230. Voor alle vragen en of info: één adres, één telefoonnummer en één website!

Full service

Van Avelgem tot Knokke-Heist en van Waregem tot Poperinge, overal staan onze medewerkers klaar om jou een ‘full service’ aan te bieden: een vertrouwelijk gesprek over je gezondheidsdossier, informatie rond voordelen, diensten en werking van jouw ziekenfonds ... En kan je niet komen tijdens de gewone openingsuren? Maak dan een afspraak buiten de kantooruren!
 
Ook de medewerkers van de Sociale dienst (DMW) houden er zitdagen. Bij hen kan je terecht met vragen en/of problemen van administratieve, psychologische en juridische aard.
 
In de 170 Girobussen, die verspreid staan over de provincie, kan je je doktersbriefjes deponeren. De bussen worden minstens 2x per week gelicht en het geld wordt in veel gevallen binnen de 5 werkdagen na lichting op de rekening gestort. Wanneer de briefjes echter elektronisch dienen verwerkt te worden, kan het iets langer duren.

Thuishulp op maat

Wie zo lang mogelijk in de thuisomgeving wil blijven wonen, kan voor hulp terecht bij onze thuishulpdiensten. Je belt het centraal nummer en je doet je verhaal. Vervolgens stellen onze medewerkers alles in het werk om aan jouw zorgvraag te voldoen. En dat  24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7!
 
Onze Medishopwinkels bieden je een ruim gamma aan medisch materiaal en hulpmiddelen, alsook deskundig advies om je woning aan jouw noden en wensen aan te passen. En je vindt er ook fitnesstoestellen, verzorgingsproducten, babyspulletjes, rolstoelen … Naast aankoop is er ook mogelijkheid tot het huren van materiaal en dit aan voordelig tarief. Bestellen en afhalen kan via alle BM-kantoren. Op aanvraag wordt ook aan huis geleverd.

Iedereen telt mee!

Bond Moyson heeft een voordelenpakket dat alle leeftijdsgroepen aanspreekt. We staan bijvoorbeeld sterk in oog-, oor- en tandzorg. En we zijn het nummer 1 ziekenfonds voor het jonge gezin. BM-kinderen zijn niet voor niets echte bofkonten.

Veilig verzekerd

Een ziekenhuisopname of een tandartsbezoek, het is geen pretje. Niet voor jou noch voor je portemonnee. Bij Bond Moyson kan je je extra beschermen tegen hoge ziekenhuiskosten met AHV, KliniPlan of KliniPlanPlus. En met onze tandverzekering, die terugbetalingen biedt tot 1 200 euro per jaar, ben je verzekerd tegen hoge tandartskosten.

Er op uit

Onze socio-culturele verenigingen – Joetz, VFG, S-plus, Viva-SVV –, gesteund door vele vrijwilligers, bieden een brede waaier aan activiteiten voor iedereen. Voor de sportieve, de culturele, de leergierige, de reislustige … kortom, voor iedereen die zoekt naar een aangename en zinvolle vrijetijdsbesteding.

We staan voor jou klaar

Wij strijden voor een betaalbare en solidaire gezondheidszorg op alle vlakken. We assisteren je bij de aanvraag van sociale voordelen. We bemiddelen bij problemen rond gezondheidszorgen, ziekteverzekering of ziekenhuisfacturen en, indien nodig, bieden we juridische bijstand..
Lid worden van Bond Moyson? Overstappen is éénvoudig en kan online of maak een afspraak met één van onze medewerkers.
 

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230