Je bent hier:

HomeDoelgroepen

Wij nemen studenten bloedserieus!

Bond Moyson is een sterk ziekenfonds, dat een jarenlange ervaring binnen de gezondheidssector combineert met een moderne en aan de cliënt aangepaste dienstverlening. Het ziekenfonds, de zorgdiensten en socioculturele organisaties zitten bij ons onder hetzelfde dak.
 
Als partner van Bloedserieus steunen we een inhoudelijk mooi project dat studenten sensibiliseert rond bloed- en plasmadonatie en hen de kans geeft om op hun eigen universiteits- of hogeschoolcampus bloed te geven. Bloedserieus helpt studenten over de drempel om de groep trouwe donoren uit te breiden.

 

Geef studentenbloed!

​De volgende bloedgeefmomenten in West-Vlaanderen zijn:

  • ma. 15/10/2018 | VIVES Campus Kortrijk - Forum (11u30 – 17u00)
  • di. 16/10/2018 | VIVES Campus Kortrijk - Forum (11u30 – 17u00)
  • di. 23/10/2018 | KULAK Kortrijk Hal A (12u30 – 17u00)

Voor meer info over Bloedserieus en andere bloedgeefmomenten surf je naar www.bloedserieus.be.

Win een duovrijkaart voor een film naar keuze in Kinepolis

Om de studenten te bedanken, geven wij 10 duovrijkaarten weg voor een film naar keuze. Vul onderstaand wedstrijdformulier in ... en win!
 
 

Wedstrijdformulier

Uit onderzoek is gebleken dat studenten tijdens de examens niet voldoende tijd vrijmaken voor slapen, beweging en gezond eten. JOETZ vzw wil daarom studenten op het juiste spoor zetten aan de hand van de campagne. Weet je de naam van die campagne?
  • A) Blokboek
  • B) Blokboef
  • C) Bloksloef 

Het antwoord kan je vinden op www.joetz.be


Resterende karakters: 1800
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

Voordelen voor jongeren

Bond Moyson heeft heel wat voordelen voor jongeren, een greep uit ons aanbod:  
Voor een overzicht van alle voordelen klik je hier.

Ook Joetz (onze jongerenbeweging) heeft wel wat voor studenten

 
 

Student? Schoolverlater?

Verder studeren of gaan werken? De keuze is aan jou. Wat moet je allemaal regelen en waar moet je aan denken? Moet ik mij inschrijven bij een ziekenfonds?

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230