Voorkom diabetes: jouw voordeel bij ons ziekenfonds

Gezonder en sportiever leven kan helpen om diabetes te voorkomen, dus begin er vandaag nog aan! Bond Moyson steekt alvast een handje toe.

 

Gezonder leven

Wie op doktersvoorschrift ten rade gaat bij een erkend diëtist(e) of zich inschrijft voor afslanksessies bij Weight Watchers, Infraligne en Body Line krijgt éénmalig 50 % van de kosten terugbetaald met een maximum tot 250 euro. Meer info hier.

  • Tip: je kan ook één van de vele fit&wel-diëtisten in de provincie raadplegen. fit&wel-diëtisten sloten met Bond Moyson een samenwerkingsakkoord af, waardoor leden er genieten van vaste voorkeurtarieven. De consultaties bij een fit&wel-diëtist(e) komen ook in aanmerking voor terugbetaling! Bekijk hier de lijst van de fit&wel-diëtisten.

Wie zich aansluit bij een bewegingssportclub, een fitnessclub of inschrijft voor sportsessies van de gemeentelijke sportdienst, krijgt jaarlijks tot 15 euro terugbetaald. Meer info hier.

  • Tip: wie gaat fitnessen bij een fit&wel-partner, geniet bovendien van een gratis startweek of andere voorkeurtarieven! Je vindt ze hier.

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230