'Wel in je vel', dankzij fit&wel!

fit&wel -een gezondheidsproject van Bond Moyson West-Vlaanderen- wil je stimuleren om meer te bewegen (fit), maar ook aandacht besteden aan het belang van een gezonde voeding én we geven je de mogelijkheid om te relaxen, of om een Nederlandse term te gebruiken: te ‘onthaasten’ (wel). Ook geestelijke gezondheid krijgt de nodige aandacht.

 

 

Ontdek het aanbod in ons fit&wel-punt

In 8 kantoren brengen we een aantal professionals samen. Jij kan er een beroep doen op: BOV-beweegcoach, Menopauzeconsulente, Audioloog en Bandagist.
Ontdek het fit&wel-punt.

 

Meer dan 200 fit&wel-partners staan voor je klaar

Leden van Bond Moyson West-Vlaanderen krijgen een extra korting of voordelig arrangement mits het voorleggen van een roze klever.
Ontdek de fit&wel-partners.

 

De fit&wel-diëtisten helpen afslanken!

Wie op consultatie gaat bij een fit&wel-diëtist(e) kan kiezen uit twee formules, een startpakket (4 sessies à € 90) of losse consultaties tegen een vaste prijs.
Ontdek onze fit&wel-diëtisten!

 

fit&wel de fitness in!

Naast de fit&wel-fitness-startweek geven tal van centra een korting of voordeel aan onze leden. 

 

Boek ons voordelige fit&wel-sauna-arrangement!

Voor € 70 met z'n tweetjes naar de sauna (inclusief drankjes, handdoeken en badjas).
Ontdek de sauna's die deze formule aanbieden.

 

BOV-beweegcoach

De BOV-coaches maken een 'beweegplan op maat’. Naast advies krijg je van jouw beweegcoach ook ondersteuning en motiveert zij/hij jou zodat je slaagt in je opzet. En dat is meer bewegen!
 
 

Kanker Beauty-partner

De speciaal opgeleide schoonheidsspecialisten geven je een gelaatsverzorging, ontspannende massage of manicure. Een verzorging bij de Kanker Beauty-partner zal je sterken in je zelfrespect en eigenwaarde.
 
 

fit&wel-yoga-partners

We werken samen met een 15-tal yoga-instructeurs/centra. Je krijgt er een fit&wel-yoga-startweek en/of een korting of voordeel.
 
 

fit&wel-psychotherapeuten

Bond Moyson sloot met verschillende psychotherapeuten in de provincie samenwerkingsakkoorden af. Hierdoor kunnen leden van Bond Moyson, die nood hebben aan psychologische bijstand op consultatie tegen vaste tarieven.
 

fit&wel-senior-kortingen fitness & sauna

In samenwerking met S-plus (de seniorenbeweging van Bond Moyson) hebben we twee fit&wel-senior-formules uitgewerkt voor 50-plussers.

Ontdek de senior-formules.

Test je eetgewoonten

Bekijk onze 20 gratis testen rond voeding.

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230

Online advies

Voor al jouw vragen over gezondheid en welzijn.