fit&wel-diëtisten

Met de hulp van de fit&wel-diëtisten slank jij af en niet je portemonnee!

 

​Meer dan 50 West-Vlaamse diëtisten bieden consultaties aan tegen een vast tarief. Wie op consultatie gaat bij een fit&wel-diëtist(e) kiest uit twee formules:

Formule 1: Startpakket

4 sessies voor de prijs van € 90 (te betalen op eerste sessie)
  • Sessie 1: afname anamnese – gesprek omtrent je voorgeschiedenis - en opstellen van een individueel aangepast voeding- of dieetplan
  • Sessie 2: uitleg van dagschema
  • Sessie 3 en 4: verdere begeleiding van de cliënt
Vanaf sessie 5: € 15 per sessie

Formule 2: aparte consultaties

  • Sessie 1: 40 euro (min. 60 minuten)
  • Sessie 2: 25 euro (min. 30 minuten)
  • Sessie 3: 20 euro (min. 25 minuten)
  • Sessie 4 en volgende: 15 euro (min. 20 minuten)

De consultaties bij de fit&wel-diëtisten komen in aanmerking voor terugbetaling van het ziekenfonds (50% tot maximaal 250 euro, met voorschrift van een arts). 

    Lijst fit&wel-diëtisten  

Deze diëtisten werden recent toegevoegd aan de lijst (en staan niet vermeld in de gedrukte fit&wel-partnerbrochure van 2018):


Meld bij het maken van je afspraak dat je lid bent van Bond Moyson West-Vlaanderen en gebruik wenst te maken van het fit&wel-tarief. Je brengt een roze klever mee bij je bezoek als bewijs dat je lid bent van Bond Moyson West-Vlaanderen.

Actie Week van de diëtist | 19 tot 25 maart 2018

Dit jaar is het thema ‘HAP’: Huisgemaakt Aangepast en Persoonlijk. Als je langs gaat bij een diëtist, krijg je namelijk Hapklaar advies op maat, dat meteen toepasbaar is.
Tijdens de week van de diëtist geven we aan BM-leden die voor het eerst langs gaat bij één van onze fit&wel-diëtisten, een gratis “Lekker Normaal Kookboek”. Print deze bon af, vul ze in en geef die af aan jouw diëtist tussen 19 en 25 maart. Midden april bezorgen we dan je kookboek.

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230

Online advies

Voor al jouw vragen over gezondheid en welzijn.