Gezondheidscoaches

We weten allemaal wel min of meer wat we moeten doen om gezonder te zijn, maar toch lukt het vaak moeilijk of houden we het niet vol.

 

Een gezondheidscoach helpt je op weg naar een gezonder leven met een samenhangend plan.  Een plan opgemaakt op maat van de doelen die jij wil bereiken en op een wijze die past in jouw leven.
 
Het aanpakken van gezondheidsproblemen door middel van veranderingen in voeding en levensstijl vergt meer inspanning van jou (en je omgeving) dan het innemen van voorgeschreven medicatie. Het brengt vaak fundamentele veranderingen met zich mee: van dagelijkse routines tot bestaande overtuigingen.

De fit&wel-gezondheidscoach bekijkt alle aspecten van een evenwichtige levensstijl: je voeding, beweging, stressmanagement/ontspanning en slaap. Indien nodig zal de coach je doorverwijzen naar vb. een diëtist of psychotherapeut.

Tarieven fit&wel-gezondheidscoach

Startpakket 95 euro (te betalen bij intake)
Bestaat uit intake (van minimum 1 uur) + 2 sessies (van telkens 45 minuten)
Daarna vervolgsessies (van 45 minuten): 30 euro.

Losse consultaties
Intake: 45 euro (minimum 1 uur)
Vervolgsessies: 30 euro (45 minuten per sessie)
 
Indien de coach bij je thuis langs komt, kan er een verplaatsingskost bij komen. De kostprijs hiervan zal de coach mededelen bij het maken van de eerste afspraak.

Afspraak maken met een fit&wel-gezondheidscoach?

Klik op de lijst/knop hieronder en zoek een gezondheidscoach in je buurt. Bel of mail naar de gezondheidscoach om je eerste afspraak te maken.
 
 

Gezocht: gezondheidscoaches

Ben je gezondheidscoach? Neem contact met ons als je wil samenwerken als fit&wel-partner. Stuur een mail met je contactgegevens naar fitenwel.wvl@bondmoyson.be.

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230