fit&wel-senior-formules

Via fit&wel krijgen senioren interessante kortingen bij sauna- en fitnesscentra tijdens de daluren.

 

​Samen met S-plus (de seniorenbeweging van Bond Moyson) werkten we twee fit&wel-senior-formules uit voor 50-plussers, die lid zijn van Bond Moyson en een S-Sportkaart bezitten. 
  

fit&wel-senior-fitness

Je krijgt 15 % korting op de gebruikelijke prijzen/abonnementen bij een aantal fit&wel-partners tijdens de daluren (van maandag tot en met vrijdag tussen 8u & 17u).
Je legt bij  aanschaf van uw abonnement of beurtenkaart in het fitnesscenter een roze klever en je sportpas van S-Sport voor.
 

    Lijst fitnesscentra met fit&wel-senior-fitness-korting

fit&wel-senior-sauna

Je krijgt 5 euro extra korting per sportpashouder op het  fit&wel-tarief of arrangement tijdens de daluren (maandag tot en met vrijdag tussen 8u & 17u).
Bij de reservatie meld je dat je gebruik wenst te maken van de fit&wel senior-saunakorting. Je brengt een roze klever en je sportpas van S-Sport mee bij je saunabezoek.
 

    Lijst saunacentra met extra fit&wel-senior-sauna-korting

 

Andere korting of voordeel 

Deze fitnesscentra geven in 2018 een ander voordeel of korting. Bij de reservatie meld je dat je gebruik wenst te maken van de fit&wel senior-korting. Je brengt een roze klever en je sportpas van S-Sport//Recreas mee bij je bezoek.
 
Fitness

Sauna

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230

Online advies

Voor al jouw vragen over gezondheid en welzijn.