Kanker Beauty

(ex)Kanker-patiënten kunnen bij onze Kanker Beauty-partners terecht. Speciaal opgeleide schoonheidsspecialisten geven je een gelaatsverzorging, ontspannende massage of manicure. Een  verzorging bij de Kanker Beauty-partner zal je sterken in je zelfrespect en eigenwaarde.
Bij een kankertherapie worden ook de goede lichaamscellen aangevallen waardoor heel wat nevenwerkingen optreden. Door de specifieke problemen zoals haarverlies of een gevoelige huid is de stap naar een schoonheidsbehandeling of massage voor (ex-)kankerpatiënten vaak nog te groot.

 

​Wie is de Kanker Beauty-partner?

De Kanker Beauty-partner is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, die een extra intensief traject volgde. Hierdoor krijgt ze een beter zicht op de problematiek van kanker en de gevolgen van de  verschillende behandelingen.

Behandelingen

Deze behandelingen bieden onze partners aan:
 • Herbalanceringsmassage lichaam:
  streelzachte aanrakingstechniek die enorm rustgevend is en streeft naar het optimaal opnieuw in balans brengen van lichaam en geest.
  Duur: 60 min - 50 euro / Normale prijs: 60 euro
 • Herbalanceringsmassage van rug of hand/arm of voet/been:
  streelzachte aanrakingstechniek die enorm rustgevend is en streeft naar het optimaal opnieuw in balans brengen van lichaam en geest.
  Duur: 30 min - 25 euro / Normale prijs: 30 euro
 • Gelaatsverzorging:
  deze gelaatsverzorging is specifiek afgestemd op de noden van de lijdende huid. Die is vaak heel droog of vertoont een vorm van acné of ziet heel rood en geïrriteerd. Met zorg voor aanraking en met kennis van huid en producten krijg je een deugddoende aangepaste verzorging en een boost voor je huid.
  Duur: 60 min - 50 euro / Normale prijs: 60 euro
 • Manicure/handverzorging:
  De handen en nagels krijgen vaak ook heel wat te verduren door de gevolgde therapie. Nagels worden vaak heel broos en breekbaar of verkleuren of worden net heel hard. De huid wordt droog of rood en gevoelig. Bij deze verzorging krijgen je handen en nagels een verzorging, aangepast aan de problemen waar je mee te maken hebt.
  Duur: 30 min - 20 euro / Normale prijs: 30 euro
 • Make-up en advies:
  Onze Kanker Beauty-partner geeft je advies op jouw maat.
  Duur: 30 min - 25 euro / Normale prijs: 30 euro

lijst Kanker Beauty-partners 

 
Steeds op afspraak! Bij de reservatie meld je dat je lid bent van Bond Moyson West-Vlaanderen en dat je gebruik wenst te maken van het fit&wel-tarief. Je brengt je roze klever mee als bewijs dat je lid bent van Bond Moyson West-Vlaanderen. 
 
Geen lid van Bond Moyson? Bestel onze fit&wel-brochure en kalender en ontdek in een overzichtelijke brochure alle fit&wel-voordelen en tarieven.

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230