Psychotherapeuten

​Bond Moyson sloot met verschillende psychotherapeuten in de provincie samenwerkingsakkoorden af. Hierdoor kunnen leden van Bond Moyson, die nood hebben aan psychologische bijstand op consultatie tegen vaste tarieven.

 

Bij de fit&wel-psychotherapeuten betaal je voor de eerste sessie slechts 35 euro (sessie van minstens 45 minuten). Voor de daaropvolgende sessies zal het tarief nooit hoger zijn dan 50 euro per sessie.

Raadpleeg via de knop hieronder de lijst met fit&wel-psychotherapeuten. Je kan per therapeut nagaan wat zijn/haar specialisaties zijn.

lijst fit&wel-psychotherapeuten

Steeds op afspraak

Meld bij het maken van je afspraak dat je lid bent van Bond Moyson West-Vlaanderen en gebruik wenst te maken van het fit&wel-tarief. Je brengt een roze klever mee bij je bezoek als bewijs dat je lid bent van Bond Moyson West-Vlaanderen.

Geen lid van Bond Moyson? Bestel onze fit&wel-brochure en kalender en ontdek in een overzichtelijke brochure alle fit&wel-voordelen en tarieven.

Terugbetaling voor jongeren

Bond Moyson voorziet voor jongeren (tot en met 18 jaar) een terugbetaling van 50 % van de kosten tot maximaal 250 euro. Doktersvoorschrift vereist. Meer info hier.

Terugbetaling voor volwassenen

Bond Moyson voorziet voor volwassenen (vanf 19 jaar) een terugbetaling tot 50 euro per kalenderjaar. Doktersvoorschrift vereist. Meer info hier.
 

Op zoek naar een Mindfulness-cursus?

​Meer veerkracht en evenwicht voor jezelf.
Leer via mindfulness opnieuw te genieten van het leven en stil te staan bij de dingen die echt belangrijk zijn voor jou. En voor de moeilijke periodes in het leven: leer je omgaan met stress, burn-out, slapeloosheid, depressie of pijn.
 

Contacteer ons

Dienst Gezondheidspromotie

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 52 87 88