fit&wel-psychotherapeuten

​Bond Moyson sloot met verschillende psychotherapeuten in de provincie samenwerkingsakkoorden af. Hierdoor kunnen leden van Bond Moyson, die nood hebben aan psychologische bijstand op consultatie tegen vaste tarieven.

 

Zo betaal je voor de eerste sessie slechts 35 euro (sessie van minstens 45 minuten). Voor de daaropvolgende sessies zal het tarief nooit hoger zijn
dan 50 euro per sessie.

Raadpleeg via de knop hieronder de lijst met fit&wel-psychotherapeuten. Je kan per therapeut nagaan wat zijn/haar specialisaties zijn.

lijst fit&wel-psychotherapeuten

 

Deze psychotherapeuten werden recent toegevoegd aan de lijst (en staan niet vermeld in de gedrukte fit&wel-partnerbrochure van 2018):

Steeds op afspraak

Meld bij het maken van je afspraak dat je lid bent van Bond Moyson West-Vlaanderen en gebruik wenst te maken van het fit&wel-tarief. Je brengt een roze klever mee bij je bezoek als bewijs dat je lid bent van Bond Moyson West-Vlaanderen.

Terugbetaling voor jongeren

Bond Moyson voorziet voor jongeren (tot en met 18 jaar) een terugbetaling van 50 % van de kosten tot maximaal 250 euro. Doktersvoorschrift vereist. Meer info hier.

Terugbetaling voor volwassenen

Bond Moyson voorziet voor volwassenen (vanf 19 jaar) een terugbetaling tot 50 euro per kalenderjaar. Doktersvoorschrift vereist. Meer info hier.
 

Contacteer ons

Dienst Gezondheidspromotie

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 52 87 88