Stel zelf een vraag aan de beweegexpert

Stel je eigen vraag aan beweegexpert. Alle vragen en antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Deze gratis dienstverlening is exclusief voor de leden van het socialistisch ziekenfonds. Het lidmaatschap wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van je rijksregisternummer. ​​​

 

 

  1. Om een vraag te stellen, vul je eerst je rijksregisternummer in.
  2. Nadien vul je je e-mailadres in en je vraag. 
  3. Vermeld ook liefst je leeftijd, geslacht en belangrijke persoonskenmerken bij je vraag. Dit laat de beweegexperte toe het antwoord beter op je persoon af te stemmen. 
  4. Je ontvangt een persoonlijk antwoord op je vraag per e-mail. Weet wel dat de antwoorden enkel algemene informatie geven en niet mogen worden gebruikt ter vervanging van het (medisch) advies van een gezondheidsspecialist.
- -
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

​​
 

Geïnteresseerd in gezonde nieuwtjes?

In onze nieuwsbrieven
over gezondheid, rugklachten of diabetes vind je alles.

Bereken je persoonlijk calorieverbruik

Ontdek snel hoeveel calorieën je verbrandt.

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230