Groentemarinade

Ingrediënten:

  • 150 ml olijfolie
  • 50 ml rode wijnazijn
  • 1 – 2 eetlepels balsamico-azijn
  • sap van ½ citroen
  • 2 theelepels citroenrasp
  • 1 eetlepel gehakte rozemarijn
  • 1 eetlepel gehakte oregano
  • 4 teentjes knoflook (in dunne plakjes)
  • zout en versgemalen peper

 

De ingrediënten in een kom met wat zout en peper naar smaak mengen. Voor het marineren de in stukjes gesneden groenten door de marinade scheppen en afgedekt 1 – 2 uur laten staan. De groenten naast elkaar op de barbecue leggen en regelmatig omkeren.
 
Volgens de webdiëtiste is dit recept geschikt voor:
  • cholesterolverlagend dieet

Geïnteresseerd in gezonde nieuwtjes?

In onze nieuwsbrieven
over gezondheid, rugklachten of diabetes vind je alles.

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230