Zalmsteak met limoen en koriander

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 1 zalmsteak van 100g
  • een halve sjalot
  • sap van 1 limoen
  • 1 volle koffielepel geraspte kokosnoot
  • 3 korianderkorrels
  • peper
  • 1 koffielepel olijfolie

 

De sjalot schoonmaken en fijnhakken. Aluminiumfolie klaarleggen en de gehakte sjalot, de korianderkorrels, de zalmsteak, de geraspte kokosnoot, peper, de olijfolie en het citroensap in het midden leggen. De papillot sluiten en gedurende 15 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven schuiven.
 
Volgens de webdiëtiste is dit recept geschikt voor:
  • cholesterolverlagend dieet: beperk wel de hoeveelheid kokosnoot.

Geïnteresseerd in gezonde nieuwtjes?

In onze nieuwsbrieven
over gezondheid, rugklachten of diabetes vind je alles.

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230