S-SPORT//RECREAS multisportfederatie

Zin in beweging? Samen gaan we ervoor!
 

 

Sport op jouw maat …

Bij S-Sport // Recreas ontdek je heel wat sportieve activiteiten voor actieve 50-plussers of toegespitst op personen met een handicap. Heb je zin om te bewegen? Ontdek snel ons aanbod op jouw maat. Jij kiest waar je zin in hebt.

Boccia, G-voetbal, wandelvoetbal, rolstoelbasket, badminton, aquagym, wandelen, fietsen, turnen, bowling, sporttornooien, hippotherapie en aangepast paardrijden en zo veel meer.
 
Wedden dat er ook iets voor jou tussen zit? En dat allemaal op jouw maat en tempo. Geen harde competitie maar samen werken aan een gezonde levensstijl.

In jouw buurt

S-Sport // Recreas telt 88 sportclubs in West-Vlaanderen. Kom jij alleen of breng je wat vrienden mee? Onze sportclubs ontvangen je met open armen. Plezier maken we sowieso! Sluit je aan bij een van de sportclubs in jouw buurt.

Goedkoopste verzekering voor sportclubs

Sluit nu aan bij S-Sport // Recreas met een groep sporters voor slechts 5 euro per persoon en je bent verzekerd tot eind 2019. Met onze sportverzekering ben je zowel in binnen- als buitenland verzekerd voor quasi alle sporten. Naast de goedkoopste verzekering krijg je ook de beste ondersteuning.
 
Neem alvast een kijkje op onze website: www.s-sportrecreas.be.
Heb je er zin in? Word snel lid!
 
056 23 03 85
050 44 79 56
 


De multisportfederatie S-Sport // Recreas vzw engageert zich ook in de toekomst om een kwaliteitsvolle ondersteuning te blijven aanbieden en kijkt alvast uit naar een verdere sportieve samenwerking met uw club!

Contacteer ons

S-Sport // Recreas

056 23 03 85 / 050 44 79 56