Help ons groeien

​Bond Moyson wil groeien, wil zijn voordelen en diensten aan iedere West-Vlaming kenbaar maken. Jij kan ons hierbij helpen.

 

​Want de ‘mond-aan-mond reclame’ is nog altijd de beste. Ken jij binnen je familie, kennissen- en vriendenkring, sport- en hobbyclub, avondschool, enzovoort, mensen die bij Bond Moyson willen aansluiten? Laat het ons weten.

Je wordt voor je inspanning beloond met een Delhaize-aankoopbon van 10 euro! De waardebons zijn éen jaar geldig in alle winkels van Delhaize, AD Delhaize en Proxy Delhaize.

Wie kan aan de actie deelnemen?

Alle leden van Bond Moyson West-Vlaanderen kunnen deelnemen. De vrienden, kennissen of familieleden van wie je de gegevens doorgeeft, mogen nog geen lid zijn van Bond Moyson.

Vul een simpel webformulier in, wij doen de rest! 

Klik hier om personen op te geven

Reglement

Deze actie biedt je de mogelijkheid om de contactgegevens van vrienden, collega’s, kennissen of familieleden aan Bond Moyson door te geven.
 

Bond Moyson informeert vrijblijvend of er interesse is om ons ziekenfonds beter te leren kennen. Indien gewenst, wordt een afspraak gemaakt met een BM-medewerker. Resulteert het bezoek in een aansluiting, dan ontvang je een aankoopbon van 10 euro .

Het aantal personen dat iemand kan doorgeven, is onbeperkt.

Wanneer de contactgegevens van eenzelfde persoon meerdere keren worden doorgegeven, komt alleen de persoon die als eerste de gegevens doorgaf in aanmerking voor de actie.  

Wanneer je aan de actie ‘Help ons groeien!’ deelneemt, verklaar je je akkoord met dit reglement. Bond Moyson behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment te wijzigen of stop te zetten.

Ledenvoordelen

Ons ziekenfonds heeft uitgebreid pakket medische voordelen en vergoedingen.

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230