Oordoppen op maat

​Meer en meer jongeren lijden aan tinnitus en hyperacusis. Tinnitus wil zeggen dat je dag en nacht een pieptoon hoort. Hyperacusis maakt je supergevoelig voor geluiden in je omgeving. Beide aandoeningen zijn het gevolg van blootstelling aan extreem lawaai, zonder afdoende bescherming.

Gelukkig wordt men zich meer en meer bewust van de gevaren en draagt men steeds vaker oordoppen op fuiven, concerten, maar even goed op de werkvloer.

Het best beschermd ben je met oordoppen op maat gemaakt. Die bieden tevens het voordeel dat je toch nog kan genieten van kwaliteitsvolle muziek. Nadeel is dat oordoppen op maat aan de prijzige kant zijn. Gelukkig biedt Bond Moyson een terugbetaling.

 

Oordoppen op maat via Medishop Bond Moyson

Leden die oordoppen op maat kopen bij de audioloog van Medishop Bond Moyson krijgen tot 20 euro korting. Daarbovenop betaalt Bond Moyson nog eens 30 euro terug! Je krijgt dus tot 50 euro.

Een voorbeeld: je muziekoordoppen op maat kosten 130 euro. Na de korting van onze Medishop en de terugbetaling van Bond Moyson, betaal je slechts 80 euro.

Een overzicht:

​Soort oordoppen ​Kostprijs
Niet-leden
​Korting
Medishop
​Terugbetaling
Bond Moyson
​Je betaalt
​Zwemdoppen op maat
(2 stuks)
€ ​80 € ​12 30 ​€ 38
​Muziekdoppen
op maat
€ ​130 ​€ 20 € ​30 ​€ 80
​Slaapdoppen
op maat
€ ​80 ​€ 12 ​€ 30 ​€ 38
​Industriedoppen
op maat
​€ 114 ​€ 20 ​€ 30 ​€ 64
​Doppen op maat
voor vliegtuig/motor
​€ 140 ​€ 20 ​€ 30 ​€ 90

  

​Hoeveel bedraagt de terugbetaling?

Je krijgt van Bond Moyson een terugbetaling tot 30 euro voor oordoppen op maat, wanneer je ze koopt bij Medishop Bond Moyson. De terugbetaling geldt voor muziekdoppen, zwemdoppen, slaapdoppen, industriedoppen, doppen op maat voor motor/vrachtwagen en voor het vliegtuig.

Wie heeft recht op de terugbetaling?

Je bent in regel is met de bijdragebetaling.

Je koopt de oordoppen bij Medishop Bond Moyson

Hoe krijg ik de terugbetaling?

Ga met het aankoopbewijs van Medishop Bond Moyson naar elk BM-kantoor of stuur het op. De terugbetaling wordt op de rekening gestort.

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230