Vakantiecentra

​Actieve vakanties voor jong en oud, lekker lui genieten in het binnenland, uitwaaien aan zee, in de stad of midden in het Ardense groen. Hier vind je een vakantie op maat!

 

Vakantiecentrum Petit Rouge

Vakantiecentrum Petit Rouge, op de Blankenbergse zeedijk, verleidt je met het comfort van een viersterrenhotel. Culinaire hoogstandjes, rust en wellness in een ongedwongen sfeer.  

Meer informatie:
050 43 50 43

Jeugdherberg Begeinhof 

Jeugdherberg Begeinhof te Tongeren heeft heel wat te bieden, zowel voor groepen als voor individuele bezoekers. Je vindt er alle moderne comfort en het is de ideale utivalsbasis voorje verblijf in Zuid-Limburg. Bovendien is het de ideale tussenstop tijdens een fiets- of wandeltocht.
 
Meer informatie:
012 39 13 70   

Vakantiecentrum Relaxhoris  

In het hart van een pittoresk Ardens landschap kom je volledig tot rust in vakantiecentrum Relaxhoris. Het zwembad, de sauna, sportzaal en culinaire hoogstandjes maken van dit vakantiecentrum een onvergetelijk verblijf. Of je nu kiest voor een sportieve of een rustgevende vakantie, het wordt ongetwijfeld een maxivakantie voor een minibudget!  

Meer informatie:
043 69 27 10  

Vakantiecentrum De Barkentijn

In De Barkentijn kunnen kinderen, tieners, gezinnen en senioren terecht voor een actieve en geanimeerde vakantie en dit vlakbij het strand van Nieuwpoort. De Barkentijn organiseert het hele jaar door verschillende weekendverblijven en gezinsvakanties en dit aan democratische prijzen. De Barkentijn staat garant voor een gastvrij onthaal, een ontspannende sfeer en een smakelijke keuken.
 
Meer informatie: 
058 24 37 60 of 0475 24 49 56  

Vakantiecentrum De Ceder

De Ceder is opgetrokken in een kasteeldomein en ligt in het hartje van de Leiestreek in de nabijheid van Gent. Je kan er temidden een schilderachtig stukje Vlaanderen genieten een hotelservice waar handicap, leeftijd of achtergrond geen rol spelen.
 
Meer informatie:
093 81 58 85 

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230