Stel je vraag over de zorgkas

 

Met vragen over je aansluiting bij de zorgkas kan je terecht in een van onze kantoren in je buurt of bij de dienst zorgkas van ons ziekenfonds.

Daar kan je ook algemene informatie krijgen over de verschillende tegemoetkomingen waarop je mogelijks recht hebt. Als je in aanmerking komt voor één van de zorgbudgetten, helpt een maatschappelijk werker je graag verder om je zorgbudget aan te vragen en je verder te begeleiden.

Je kan ook rechtstreeks een afspraak maken met de Dienst Maatschappelijk Werk. Zo kan je:

  • Telefonisch contact opnemen met de dienst.
  • Langskomen tijdens de open zituren.
  • Een afspraak maken met een maatschappelijk werker.
  • Een huisbezoek inplannen.


Contacteer de Dienst Maatschappelijk Werk.

- -
De Socialistische Mutualiteiten en jouw ziekenfonds verzamelen en verwerken bepaalde persoonlijke gegevens. Dat doen we om onze taak als ziekenfonds (wet van 6 augustus 1990) te kunnen uitvoeren, om jouw dossier te beheren en om je op de hoogte te houden van onze diensten en activiteiten. Een van onze wettelijke doelstellingen is namelijk om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het is je recht om te weten welke gegevens we van jou verwerken, om te vragen je gegevens te verbeteren of te wissen, om de overdracht aan een derde te vragen, om je te verzetten tegen geautomatiseerde beslissingen en om de verwerking van je gegevens voor direct marketing stop te zetten. Meer informatie vind je op de privacybeleid pagina.

​​

Contacteer ons

Bond Moyson West-Vlaanderen

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230