Lingerie bij borstkanker

​​Altijd op en top vrouw!

Oktober is wereldwijd de maand van de strijd tegen borstkanker. Heel wat mensen kennen wel iemand in hun omgeving die ermee geconfronteerd wordt. Je weer mooi en vrouwelijk voelen is een belangrijke stap in het genezingsproces.

  

Borstkanker is en zal altijd een ingrijpende en emotionele gebeurtenis blijven. Veel vrouwen vrezen na een volledige mastectomie of een borstbesparende operatie geen aantrekkelijke lingerie meer te kunnen dragen. Niets is minder waar.

Onze consulenten aan huis Sofie en Jeanique geven je persoonlijk advies en begeleiden je bij het kiezen van individueel aangepaste protheselingerie. “Voor ons staat de klant centraal. Wij doen er alles aan om elke vrouw met borstkanker zich opnieuw ‘vrouw’ te laten voelen. En waar kan dit beter dan in de eigen, vertrouwde omgeving?”, vertelt Sofie.

 

 

 

Passen in alle rust

“Wij komen aan huis en informeren over de verschillende soorten aangepaste lingerie. Prothesebeha’s zijn niet alleen functioneel en comfortabel, maar ook heel modieus en elegant. Ze hebben specifieke eigenschappen zoals een hoger
sluitende decolleté, bredere schouderbandjes voor voldoende steun, zachte materialen voor een hoog draagcomfort …"

Jeanique: “Wij brengen verschillende modellen mee die je thuis in alle rust kan passen. Samen kiezen we de meest geschikte lingerie waarin de klant zich comfortabel voelt. Naast protheselingerie hebben we een ruim assortiment aan aangepaste badmode, zoals prothesebadpakken, -tankini’s, -bikini’s, en sjaaltjes/mutsjes (Rosette La Vedette). Ook bij de keuze van een sjaaltje of muts staan wij de klant namelijk bij. Rosette La Vedette heeft een kleurrijk en kwalitatief aanbod dat werd ontwikkeld door een ervaringsdeskundige.”

Raadpleeg onze consulenten

Maak een afspraak met onze specialisten via bandagist.medishop@bondmoyson.be of 056 230 230 (optie 2).
Of kom langs in onze Medishops.

 

20 % Korting*

Van 1 september 2019 tem 31 oktober 2019 bieden we 20 % korting op alle protheselingerie (niet op de badmode) en mutsjes van Rosette La Vedette.

 

* Enkel geldig voor de leden van Bond Moyson West-Vlaanderen

Contacteer ons

Regionaal Dienstencentrum Bond Moyson

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk

056 230 230 (optie 2)