Zieken(huis)kamer

Jouw woonkamer wordt een "zieken(huis)kamer"?


 

Je hebt een lange revalidatie voor de boeg? Je herstelt van een zware ziekte of je bent chronisch ziek? De verzorging moet geïntegreerd worden in je leefruimte? Want je wil zo lang mogelijk thuis wonen. In een vertrouwde huiselijke sfeer.

Ons aanbod van "zorgmeubilair" koppelt het nuttige aan het huiselijke. Comfort heeft voortaan ook een designtintje. Jij kiest de kleuren, de bekleding, ... aangepast aan jouw bestand interieur. Want het oog wil ook wel wat, zodat je leefruimte geen ziekenhuissfeer krijgt.
Ons zorgmeubilair onderscheidt zich van de dagdagelijkse meubels door hun aangepaste ergonomie. Ze Zijn gebruiksvriendelijk door het verstelbare zithoogte, verhoogde rug, urinebestendigheid, wendbaarheid... Alle zorgmeubilair is duurzaam en kan tegen een stootje, is sterk en gemakkelijk te reinigen. 
Afhankelijk van jouw zorgvraag kan een product individueel op jouw maat aangepast worden. Zo wordt jouw comfort gegarandeerd.

Onze ergotherapeuten geven je graag advies zodat jij de juiste keuze kan maken. Samen overloop je je woonsituatie en bekijk je waar eventuele aanpassing nuttig en/of nodig zijn.

Fero Ergo-line - Haelvoet

De fero relaxzetel is volledig afgestemd op de behoeften van de zorgvrager en ondersteunt het lichaam uitzonderlijk goed. Het ergo-line mechanisme laat toe om de rusteun, zitting en beensteun simultaan en traploos te kantelen zodat de patiënt zich in een "zero-gravity" positei bevidnt. Ook verkrijgbaar in elektrische versie.

We brengen het tot in je living

Je bent van plan om een relaxzetel of zorgmeubilair aan te kopen? Je beschikt zelf niet over vervoer om het bij jou thuis te krijgen? Je kan op ons rekenen! Wij leveren en installeren wat je kocht netjes bij jou thuis. Waar het moet staan. En je krijgt er meteen ook de deskundige uitleg over het gebruik en onderhoud bovenop.

Contacteer ons

Bond Moyson Thuiszorg

President Kennedypark 4
8500 Kortrijk

056 230 230 (optie 2)